Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nabitý program je pro děti připravený na festivalu Life!

PR článek

Jako každý rok bude i letos festival plný různorodých sportovišť, od fotbalu po šplh. Pro malé, větší i ty dospělé „děti“, pro všechny, kteří si ještě nezapomněli hrát a bavit se. Pojďte to rozbalit na desítkách sportovištích, hřištích a žíněnkách. Případně na tanečním parketu, protože Dance Life! jede téměř nonstop. A kdyby vám přece jen chyběly obrazovky, pavilon P je plný počítačových her a potkáte tady nejednoho youtubera.

Páteční program Sport LIfe! pro mládež nabídne nepřeberné množství sportů a aktivit

Děti si mohou zasportovat a popovídat si s olympioniky Gabrielou Soukalovou a Ondřejem Moravcem, MMA zápasníkem Patrikem Kinclem, bývalým fotbalistou Petrem Švancarou nebo parkuristou Honzou Hankem. Celé dopoledne se pak ponese v duchu fair play a sportovních zážitků.

Lyžování v teple, pumptrack nebo opičí dráha

Od pátku do soboty je pro děti všech věkových skupin připraven opravdu nabitý program. V pavilonu F si mohou vyzkoušet lyžování na unikátním povrchu SKI365 arény nebo si zajezdit na pumptrackové dráze. Ve „véčku“ si už neodpočinou vůbec, 40 sportovišť nabízí tolik aktivit a radosti, že určitě oceníte i místa, kde si jen v klidu sednete a vypijete si kávu. Můžete si také skočit z výšky nebo si zařádit na obrovské nafukovací dráze. Nudit se na brněnském výstavišti určitě nebudete.

Sobotní program s dětskou skupinou Čiperkové a tanec s Janem Onderem nebo hudebním vystoupením influencerky Annie Camel

Sobotní program na pódiu ve Family Hall, tedy pavilonu V, zahájí ve 13:00 nejpopulárnější dětská skupina v České republice – Čiperkové. Přijďte si s nimi zazpívat i zatancovat. Těšte se na bláznivou opičku Olu, škodolibé vosy, usměvavé Sluníčko, věčně zasněnou kytičku Jasmínku i upovídanou berušku Alušku. Chybět nebude známá influencerka Mína, která celým vystoupením provází. V pohybu se bude pokračovat i ve 14:00, kdy začíná vystoupení Jana Ondera. Dospělí ho znají jako krále tanečního parketu ze StarDance, děti zase určitě viděly jeho Taneční hrátky na Déčku. Tak si přijďte zatančit s profíkem. A co by to bylo za show, kdyby na ní nebyla Magic Free Group. Skupina z Brna, která sbírá jedno ocenění za druhým. Promyšlené choreografie Pavly Loučkové a skvělé výkony tanečníků jsou zárukou skvělé zábavy.

V 15:00 pak na pódiu vystoupí známá influencerka, tanečnice a zpěvačka Annie Camel a pokračovat bude Show Ondřeje Sokola s dalšími hvězdnými hosty: Patrikem Kinclem, Lucií Borhyovou, Evou Decastelo, Gábinou Soukalovou, Ondrou Moravcem, Petrem Švancarou nebo Honzou Hankem. Připravte si deníčky, protože všichni výše jmenovaní se už teď těší na autogramiádu, která na celý program naváže.

Ohodnoť článek

Štítky Brno, výstaviště, děti, program, festival, program

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nabitý program je pro děti připravený na festivalu Life!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.