Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Když úspěšný marketér oblékne uniformu policisty

PR článek

Práci v marketingu na špičkové úrovni v jednom z nejznámějších internetových vyhledávačů vyměnil dvaačtyřicetiletý Pavel Audy za policejní uniformu - a nelituje. Před čtyřmi lety se po letech v marketingu rozhodl splnit si svůj klukovský sen a vyzkoušet přijímací řízení k policii, které úspěšně zvládl.

Přestože byl ve svém oboru velmi úspěšný a podařilo se mu rozjet hned několik oblastí podnikání, pořád v něm bylo přání naplňovat heslo „pomáhat a chránit“ v policejní uniformě. Úspěšně zvládl testy fyzické zdatnosti, psychotesty i zdravotní prohlídku a nastoupil na Obvodní oddělení Brno – střed. 

Na nejvytíženější policejní služebně v jihomoravském kraji to byla pravá zkouška ohněm, kdy z převážně kancelářské práce přešel rovnou do terénu v centru metropole, kde nápad trestné činnosti výrazně převyšuje ostatní obvodní oddělení. Po roce na obvodě se Pavel přesunul na brněnské Oddělení hlídkové služby. Tam se dostal k výcviku a činnostem tzv. prvosledových hlídek, které jsou vybavené a vycvičené k rychlému zneškodnění ozbrojeného pachatele, který ohrožuje život a zdraví občanů.  Právě rozmanitost policejních činností je to, co Pavla na práci u policie pořád baví.

„A taky rád komunikuju s lidmi, což je jedna z věcí, kterou jsem si přinesl z původní profese a která hodně pomáhá zvládnout občas i nepříjemné situace, do kterých se s parťákem dostaneme,“ dodává. A proč se vlastně dostal k policii až v osmatřiceti letech?

Uniforma mě lákala hned po vyučení, ale musel jsem nejdřív na vojnu, která byla tehdy ještě povinná. Pak jsem si dodělal potřebnou maturitu, ale zase se mi naskytla příležitost v obchodě a marketingu, což mě lákalo a taky jsem si chtěl vyzkoušet, kam až se v tomto oboru můžu dostat. Po letech ve vrcholném marketingu už jsem měl rozjeté podnikání tak, že jsem postupně mohl všechno předat a soustředit se na to, co mě dlouho lákalo – a tím byla právě práce u policie. A svého rozhodnutí nelituju, protože můžu dělat to, co mě baví a naplňuje.“ 

Pavel si při práci dodělává i vysokou školu, do budoucna by rád vyzkoušel práci u kriminálky. Pokud byste o změně profese či kariéry uvažovali a rozhodli se pro práci u policie, kontaktujte naše náborové centrum pro Jihomoravský kraj telefonicky na čísle 601 158 601 nebo e-mailem. Základní informace o benefitech a podmínkách pro přijetí k policii můžete nalézt také na webu.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky OHS Brno, Práce158xJINAK, změna povolání, inspirace, kariéra, studovat při práci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Když úspěšný marketér oblékne uniformu policisty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.