Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bike Valachy: užijte si na Bílé víkend se závody i programem pro celou rodinu

PR článek

Pojďte si užít víkend plný ježdění na horských kolech a cyklo zábavy pro celou rodinu! Seriál DATART Valachy tour bude už brzy pokračovat další akcí: v sobotu 16. září vás čeká ve Ski areálu Bílá tradiční závod horských kol Bike Valachy pro dospělé i děti, na nějž v neděli 17. září naváže Den s Moravskoslezským krajem plný aktivit pro děti i dospělé.

Nezapomeňte: při registraci do 1. září 2023 platí zvýhodněné startovné, i pro dětské závody. Nejmenší děti do 6 let mají startovné dokonce jen za 50 korun! Registrovat se můžete zde. Nedělní program je pak pro návštěvníky zcela zdarma.

A co všechno bajkový víkend s DATART Valachy tour přinese?

Sobota 16. 9. – Bike Valachy Bílá

Lesní cesty i hřebeny s krásnými výhledy, trasy pro děti všeho věku i doprovodný program: to vše vás čeká v sobotu při závodu se startem a cílem u hlavní sjezdovky ve Ski areálu Bílá.

  • Hlavní závod 50 km s převýšením 1 200 m je výzvou pro milovníky terénů a ty, co si rádi dají do těla. Oproti loňsku se můžete těšit na ještě více ježdění v terénu s přejezdem na slovenskou stranu Beskyd i závěrečný sjezd modrým trailem.
  • Valašská fitness trasa 20 km s převýšením 500 metrů pro hobíky a rekre ační sportovce.
  • Závody pro děti v rámci Dětské Franz Josef Kaiser Valachy tour: – celkem 6 věkových kategoriích a 6 různě dlouhých tras od 100 m pro nejmenší děti do 4 let na kole či odrážedle až po 5 km pro kluky a holky do 15 let. Všechny děti v cíli čeká tradiční odměna: perníková medaile a k tomu chutný dárek od Franz Josef Kaiser.

Nebude chybět ani živý přenos ze závodů včetně dětských a k tomu doprovodný program: DATART skákací auto, elektrokoloběžky Gogen, Autokavárna AUTO UH, BESIP – jak se chovat bezpečně na kole, stánky partnerů s atraktivními nabídkami a další aktivity.

Neděle 17. 9. – Den s Moravskoslezským krajem

V neděli jsou zváni sportovně založení návštěvníci všeho věku i kondice na pohodový den protkaný sportovními aktivitami. Ve Ski areálu Bílá si užijete:

  • závody pro děti na pumptracku
  • Bunny hop contest
  • Fun enduro - závod pro děti i dospělé
  • vyjížďky na kole a školu techniky jízdy na kole
  • k tomu opět DATART skákací hrad, elektrokoloběžky Gogen, Autokavárnu AUTO UH, BESIP – jak se chovat bezpečně na kole, stánek Kilpi se sportovním oblečení za akční ceny a k dispozici je i dětský koutek Sunski

Ohodnoť článek

Štítky Datart, lyžařské středisko, Moravskoslezský kraj, rodina, BESIP

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bike Valachy: užijte si na Bílé víkend se závody i programem pro celou rodinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.