Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tricentis nabírá nové lidi a rozrůstá se v brněnské Vlněně developera CTP

PR článek

Nadnárodní společnost Tricentis přišla do České republiky v roce 2021 a postupně se usídlila ve třech kancelářích oblíbeného brněnského coworku Clubco, za kterým stojí developer CTP. Odtud se letos přesunula do jiné budovy developera v rámci byznys parku Vlněna, kde si pronajala celé kancelářské patro. Brněnská R&Đ pobočka společnosti plánuje nadále růst, proto pokračuje i nábor nových lidí.

Společnost Tricentis je světový lídr ve vývoji softwaru pro kontinuální testování. V brněnské metropoli působila ještě donedávna v coworkingovém centru Clubco, kde si pronajímala tři kanceláře o rozloze 50 m2. V areálu bývalého brownfieldu po továrně na vlnu, kde developer CTP vybudoval moderní byznys park Vlněna, se letos na jaře přemístila ze sdílených kanceláří do celého patra kancelářské budovy. V nových kancelářích o rozloze 700 m2 zahájila nábor pracovníku pro svůj brněnský tým.

„Považujeme za důležité, aby naši pracovníci měli možnost se pravidelně potkávat a budovat vztahy. Proto jsme si brněnské Clubco vybrali na začátku jako výbornou alternativu vlastních kanceláří,“ řekl Tomáš Kučera, Head of Business Opertions v Tricentis.

CTP nabízí moderní kanceláře, které přizpůsobuje klientům podle jejich potřeb. Ti tak mají prostor pro svůj rozvoj a růst, jako tomu bylo v případě společnosti Tricentis. Společnost mohou začít ve sdílených kancelářích coworku Clubco a odtud se přesunout do vlastních kanceláří. V byznys parku Vlněna lze nalézt oba typy těchto prostor. 

„Podařilo se nám vytvořit prémiový prostor pro osobní i pracovní život, který láká mezinárodní a IT firmy. Bez nadsázky můžeme dnes hovořit o Vlněně jako o IT hubu světové úrovně, který přináší firmám příležitosti pro kooperace a sdílení know-how,“ okomentoval Jakub Kodr, obchodní ředitel CTP v České republice.

Kanceláře na míru v centru Brna

Nové kanceláře společnosti Tricentis byly připraveny developerem CTP na míru a jejich lokalita v byznys parku Vlněna v centru města nabízí výbornou dopravní dostupnost. Nachází se zde menší místnosti a kouty pro týmové projekty, prostor je dostatečně členitý a uzpůsobený i pro soustředěnou práci a nechybí ani kvalitní vybavení pracovních míst jako výškově nastavitelné stoly nebo moderní technologické vybavení. Aktuálně zde působí tým 30 zaměstnanců, který společnost plánuje nadále rozrůstat. Hledání nových talentů proto pokračuje.

„Při výběru kanceláří jsme se rozhodovali mezi přibližně pěti alternativami v Brně. Vlněna vyhrála díky skvělé lokalitě, výborné dopravní dostupnosti, moderní budově s možností našeho růstu a celkové velikosti parku a díky širokým možnostem stravování v blízkosti. Svou roli hrála samozřejmě rozumná cenová nabídka a přítomnost coworku byla příjemným bonusem,“ uvedl Tomáš Kučera.

Byznys park Vlněna 

Vlněna, ve které Tricentis rozšiřuje své zázemí, je mladý hi-tech multifunkční areál, který se rozkládá na téměř 80 000 m2. Kromě 8 moderních kancelářských budov, které využívají především IT a technologické společnosti, jako jsou Oracle, Avast, Infosys a nejnověji i Zebra Technologies a KPMG, jsou v areálu také retailové prostory, kde se nachází například fitcentrum, kavárny, restaurace a další.

Na jaře roku 2021 otevřela CTP ve Vlněně své první coworkingové centrum Clubco, které v loňském roce rozšířila o další dvě patra. Areál se v současné době rozrůstá o nejmodernější kancelářskou budovu v Evropě, jejíž výstavbu zahájila CTP loni pod označením Budova I. Multifunkčnost Vlněny v blízké budoucnosti doplní také residenční prostory. CTP je v současnosti s téměř 35% podílem na trhu největším kancelářským developerem v Brně. 

Světový lídr v brněnském IT hubu 

Společnost Tricentis je světovou špičkou v oblasti vývoje softwaru pro kontinuální testování, která si získala široké uznání za inovativní testování softwaru pro DevOps, cloud a firemní aplikace. Portfolio produktů společnosti Tricentis založené na umělé inteligenci přináší nový a zásadně odlišný způsob testování softwaru. Jde o přístup, který je zcela automatizovaný, plně bezkódový a chytře řízený umělou inteligencí. Řeší agilní vývoj i komplexní firemní aplikace a umožňuje podnikům urychlit digitální transformaci tím, že výrazně zvýší rychlost vydávání softwaru, sníží náklady a zlepší jeho kvalitu. Tricentis má více než 2 500 zákazníků, mezi něž patří největší světové značky, jako jsou McKesson, Accenture, Allianz, Telstra, Dolby a Vodafone.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky CTP, Brno, Vlněná, Developer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tricentis nabírá nové lidi a rozrůstá se v brněnské Vlněně developera CTP  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.