Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ze záchodu v brněnské hospodě vyběhla nudistka. Utíkala před neznámou látkou

Na nechtěném striptýzu se ocitli návštěvníci restaurace v historickém jádru jihomoravské metropole. Při vychutnávání večeře se z toalet vynořila polonahá žena a začala se prohánět okolo jejich stolu. Zatvrzele přitom vysvětlovala, že je hostinec kontaminovaný. Čím, to ale přítomným nesdělila.

Večerní posezení v jedné z brněnských restaurací v centru města učinila pro návštěvníky nezapomenutelným zmatená zákaznice. Obsluha si jí všimla, když vyšla z dámských toalet téměř bez jakéhokoliv oděvu. Odejít ze zařízení se ani přes výzvu personálu nechystala, nazpátek do oblečení, které nechala na záchodě, se jí však také nechtělo.

Vysvětlení podala sedmatřicetiletá na místo přivolaným strážníkům. „Tvrdila, že se svlékla, protože prostory restaurace jsou údajně kontaminované neznámou látkou,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Ačkoliv večerní hodina vybízela k myšlence, že se dotyčná pouze v hostinci přiopila, dechová zkouška požití alkoholu vyloučila. Hlídka proto na místo povolala zdravotníky, kteří po nezbytném vyšetření a posouzení psychického stavu odvezli rozrušenou ženu do nemocnice.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, žena, restaurace, incident

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak za prvé - ta neznámá látka (oděv), chyběla na těle té dotyčné a za druhé smradlavou nahotinu, která si po použití WC., ani neumyla jistě pazoury, dobře doprovodili na speciální vyšetření - směr Černovice - NO TO TEPLO A PROPAGOVANÉ INJEKCE NA COVID - 19, Z NÁS BRZO ZE VŠECH UDĚLAJÍ ČERNOVIICKÝ POKUSNÝ KRÁLÍKY.......Z KLOBOUKU.....

Středa, 12. července 2023, 21:05Odpovědět

Ze záchodu v brněnské hospodě vyběhla nudistka. Utíkala před neznámou látkou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.