Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Proč se nám vyhýbáte, ptala se policie Brňanů s pilou v igelitce

Že mají na hříšníky čich, si potvrdili strážníci v moravské metropoli. V nočních hodinách narazili na dvojici s napěchovanou igelitkou. Jakmile si muži hlídky všimli, zničehonic změnili směr chůze. Ukázalo se, že neměli čisté svědomí a v tašce si nesli lup.

Autohlídka spatřila podezřelé muže při pravidelné kontrole brněnských Židenic. Dvojice zrovna procházela Životského ulicí, když se najednou obrátila a pokračovala směrem k Olomoucké. Strážníci na nic nečekali, oba muže dohnali a zastavili.

Padesátník držel v ruce plnou igelitku, v níž si přenášel značkovou aku vrtačku, aku přímočarou pilu a sadu vrtáků. Před policií se hájil, že vybavení našel vyhozené u popelnic. „Strážníci ale nechali muže zařízení zapnout, měla nabité baterie a byla plně funkční. Jejich stav nenasvědčoval tomu, že by se jich někdo měl chtít zbavit," popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Že měli strážníci správné tušení, zjistili zanedlouho při prohledávání okolí. Narazili totiž na mercedes s otevřenými dveřmi a rozbitým okénkem. „V interiéru byly kromě střepů i rozházené věci a vyklopená úložná přihrádka. Strážníci tedy případ předali republikovým policistům s podezřením na trestný čin," řekl Ghanem s tím, že jsou muži podezřelí z vloupání.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jitka Koudelová

Štítky městská policie, strážníci, dopadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proč se nám vyhýbáte, ptala se policie Brňanů s pilou v igelitce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.