Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oslava Velikonoc pro děti: Aqualand Moravia ukryje mezi tobogány velikonoční vajíčka s překvapením

PR článek

Aqualand Moravia chystá netradiční způsob, jak oslavit Velikonoce. A to u nich. Kromě tematických animačních programů budou děti hledat velikonoční vajíčka po celém aquaparku. V nich se budou ukrývat odměny. Děti si mezi tobogány užijí i soutěže. 

Velikonoce pod Pálavou, ve vodě, na tobogánech a s velikonočními animacemi. A k tomu všemu hledání velikonočních vajíček po aquaparku, které v sobě ukrývají tajemná překvapení. I na to se mohou letos těšit děti během Velikonoc v Aqualandu Moravia. 

„Pro letošní Velikonoce jsme připravili speciální tematicky program. Děti i dospělí si užijí hravé animační programy během celého dne. Pro děti jsme navíc připravili program v podobě hledání velikonočních vajíček. Tento zvyk jsme si půjčili z anglicky mluvících zemí. Jen vajíčka nebudou ukrývat rodiče doma či na zahradě, ale my po celém aquaparku. A každé vajíčko bude mít pro nálezce odměnu,“ přibližuje oslavy Velikonoc v aquaparku Tomáš Svoboda, marketingový manažer Aqualandu Moravia.

Celkem bude po celém areálu ukryto 100 velikonočních vajíček. Děti se mohou těšit nejen na hravé hledání, ale také na odměny. Mezi nimi jsou například vstupenky do Aqualandu Moravia pro celou rodinu, ale také hračky a permanentka na celý rok. Celkem lze hodnotu odměn vyčíslit na desítky tisíc korun. 

Během celého dne se děti díky hravým animacím dozvědí i to, co vše období Velikonoc obnáší, proč se slaví a jak se vůbec tyto oslavy v České republice slaví. A jak se jejich zvyklosti liší v různých zemí. A jiné zvyky si na vlastní kůži zkusí – třeba právě hledání velikonočních vajíček. 

Speciální velikonoční program je připraven na období od 6. do 10. dubna, tedy od Zeleného čtvrtka až po Velikonoční pondělí. Každý den přitom v aquaparku budou ukrytá hodnotná velikonoční vejce. 

O Aqualandu Moravia
Aqualand Moravia je nejmodernějším a největším aquaparkem v České republice. Podle aktuálního žebříčku agentury CzechTourism je nejnavštěvovanějším turistickým místem v Jihomoravském kraji. V rámci celého Česka se řadí na jedenácté místo. Během běžného provozu aquapark navštíví ročně zhruba 800 tisíc lidí, polovinu návštěvnosti tvoří rodiny s dětmi. Děti i dospělí se mohou vyřádit až na 28 vnitřních a venkovních tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou téměř 2 km. Venkovní vodní atrakce Abyss a Boomerango určené až pro 3místné rafty si mohou v letních měsících návštěvníci vyzkoušet v rámci České republiky pouze v Aqualandu Moravia, jde o unikátní atrakce v celé střední Evropě. Novinkou je také rozšířený letní areál s klidnou řekou, dětským vodním světem a atrakcí High Five, která jede i do kopce. Nejbližší tobogán tohoto typu se nachází na Kanárských ostrovech. K dispozici jsou, kromě jiných, i oblíbené celoročně otevřené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo YellowCrash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand Moravia nabízí celkem 16 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního termálního vrtu, rozsáhlou wellness zónu Forum Romanum a nově vybudovanou wellness zónu Pálava, Imperium Restaurant a Coffeeland. Součástí je také pár kroků vzdálený hotel Aqualand Inn. V roce 2022 Aqualand Moravia zprovoznil také Nafouknutý svět s 10 atrakcemi.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Aqualand, Moravia, Rekreace, Velikonoce, Program

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslava Velikonoc pro děti: Aqualand Moravia ukryje mezi tobogány velikonoční vajíčka s překvapením  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.