Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aqualand Moravia chystá speciální program po celé jarní prázdniny

PR článek

Aqualand Moravia chystá pro rodiny s dětmi speciální program během jarních prázdnin. Ty v Jihomoravském kraji startují v pondělí 13. března 2023. Těšit se mohou na aktivní program pod vedením animátorů. V provozu bude také nový dětský bazén s hravým parkem Tutti Frutti, jehož název vymyslely samy děti. Na jaře budou v provozu také tři nové atrakce pro děti. Celá novinka vyšla jihomoravský aquapark pod Pálavou na 15 milionů korun. A pro aquapark jej na míru navrhla kanadská firma, jež je i autorem tobogánu, který jezdí do kopce – High Five.

S jarními prázdninami rodiny vymýšlejí program pro děti. Zvyšující se náklady českých rodin je však nutí šetřit. Častým cílem během jarních prázdnin bývají hory. Podle Asociace horských středisek ČR (AHS ČR) si však Češi připlatí ve srovnání s loňskou sezónou až o 15 procent. Aqualand Moravia proto připravuje speciální jarní prázdniny pod Pálavou s programem, který děti zabaví od rána do večera. 

„Speciální animátorský program, který poběží po celý den, startujeme už 11. března a potrvá do 19. března. Děti i dospělí se mohou těšit na hravé animace, vodní tance i cvičení. Lákadlem zůstávají i tobogány ve vnitřní části aquaparku, takže zábavu nepokazí ani nepříznivé počasí. V provozu bude také naše dětská novinka, a to nový bazén s vodním parkem Tutti Frutti. Název vymyslely samy děti. Během jarních prázdnin budou připraveny i naši mistři slideři, kteří děti doprovodí na atrakce. Rodiče jim je mohou svěřit,“ popisuje marketingový manažer Aqualandu Moravia Tomáš Svoboda. Aquapark otevře brány návštěvníkům každý den od 10:00 hodin, zavírá pak ve 21:00 hodin. Celodenní vstupné za dospělého návštěvníka vyjde v akční nabídce na 449 korun, pro děti starší šesti let na 199 korun. Děti do 6 let mají vstup zdarma. 

V dubnu se k novému bazénu Tutti Frutti přidají i tři nové atrakce. Jejich autorem bude kanadská firma, která stojí i za venkovním tobogánem High Five, za který Aqualand Moravia získal cenu. Jihomoravský aquapark je podle čerstvě vydaného žebříčku Kirmes Park 5. nejnavštěvovanějším aquaparkem v celé Evropě. 

„Nový dětský bazén se třemi atrakcemi nás vyšel na 15 milionů korun. Cílem bylo nabídnout rodinám s menšími dětmi ještě větší vyžití. Stále tvoří přes polovinu naší návštěvnosti. Atrakce budou v provozu od dubna. Dvojskluzavka pro děti bude od 91 centimetrů a další dva tobogány od 102 centimetrů, zajezdí si na nich tak už děti předškolního věku. Nově jsme vybudovali i speciální protiskluzovou podlahu, která děti zaujme i svým barevným vzhledem, především však jejím bezpečím,“ doplňuje ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký.

O Aqualandu Moravia
Aqualand Moravia je nejmodernějším a největším aquaparkem v České republice. Podle aktuálního žebříčku agentury CzechTourism je nejnavštěvovanějším turistickým místem v Jihomoravském kraji. V rámci celého Česka se řadí na jedenácté místo. Během běžného provozu aquapark navštíví ročně zhruba 800 tisíc lidí, polovinu návštěvnosti tvoří rodiny s dětmi. Děti i dospělí se mohou vyřádit až na 28 vnitřních a venkovních tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou téměř 2 km. Venkovní vodní atrakce Abyss a Boomerango určené až pro 3místné rafty si mohou v letních měsících návštěvníci vyzkoušet v rámci České republiky pouze v Aqualandu Moravia, jde o unikátní atrakce v celé střední Evropě. Novinkou je také rozšířený letní areál s klidnou řekou, dětským vodním světem a atrakcí High Five, která jede i do kopce. Nejbližší tobogán tohoto typu se nachází na Kanárských ostrovech. K dispozici jsou, kromě jiných, i oblíbené celoročně otevřené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo YellowCrash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand Moravia nabízí celkem 16 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního termálního vrtu, rozsáhlou wellness zónu Forum Romanum a nově vybudovanou wellness zónu Pálava, Imperium Restaurant a Coffeeland. Součástí je také pár kroků vzdálený hotel Aqualand Inn. V roce 2022 Aqualand Moravia zprovoznil také Nafouknutý svět s 10 atrakcemi.

Ohodnoť článek

Štítky Aquland, Moravia, Rekreace, Pasohlávky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aqualand Moravia chystá speciální program po celé jarní prázdniny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.