Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Džíny jsou absolutní hit pro následující měsíce

PR článek

Džíny jsou must have každého dámského šatníku. Snad nejpopulárnější kalhoty všech dob, které se neustále vracejí na výsluní! A stejně tak tomu bude i v následující módní sezóně. Najděte pro sebe ty pravé!

Dávno jsou pryč časy, kdy byl trendy jeden nebo maximálně dva střihy džínů a pokud zrovna neseděly k vaší postavě, byla to holt smůla. Na této době je skvělé to, že se nosí prakticky všechno! Různé styly, střihy, prostor pro individualitu, originalitu a možná i trochu toho bláznění, po kterém jaro a léto doslova křičí!

Vybrat ty správné a padnoucí džíny, ve kterých se budete cítit pohodlně a zároveň sexy není nic složitého! Vezměte v potaz tvar vaší postavy, váš styl a pocit, když si je oblečete a máte vyhráno. Jste drobná a štíhlá? Budou vám perfektně sedět slim střihy. Centimetrů do výšky máte na rozdávání? Sáhněte po bokovkách do zvonu. Pyšníte se plnějšími tvary? Boyfriend džíny je dokonale podtrhnou! 

Při výběru svých vysněných modelů na tuto sezónu se soustřeďte také na výšku pasu a délku nohavic. Pokud vám chybějí centimetry, prodlužte své nohy pomocí podpatků, které si s džínami skvěle rozumí (a to i s těmi s vysokým pasem). Zároveň vybírejte délku lehce zakrývající kotníky a s nižším pasem. Pokud s výškou potíže nemáte, můžete si dovolit prakticky jakkoli vysoký pas i délku nohavic. 

Pro všechny příležitosti

Džíny nemusí být nutně jen volnočasové kalhoty. Dobře padnoucí kvalitní dámské džíny klidně oblečte do i do kanceláře a na party! Stačí je jen vhodně doplnit. Do kanceláře zvolte kombinaci elegantního saka, halenky a vysokých podpatků. Skvělou volbou je také košile. A pozor! Čím více boyfriend jsou vaše džíny, tím ženštější volte zbytek oblečení.

Na party pak své džíny vyneste v doprovodu sexy topu. Klasika, kterou rozhodně nikoho nezarmoutíte! Pokud ale hledáte odvážnější cestu, oblékněte krásnou a originální podprsenku a přes ní přehoďte sako. Pánského střihu nebo oversize, samozřejmě!

Nezapomeňte také na kabelku! Pinko kabelka bude tím pravým doplňkem, abyste svému stylu dodaly ještě víc ženskosti. 

Tak trochu hippies

Jarní sezóna a přicházející léto po tom doslova volají! Festivaly, konzerty, letní nálada a uvolněný styl - to je přesně to pravé, co do svého šatníku potřebujete! Zvonový střih, bláznivé barvy, roztrhaný styl a různé aplikace se právě teď vrací na módní piedestal a vy máte to štěstí, že jste právě u toho! Přesně takové džíny jsou dominantou vašeho outfitu sami o sobě - vezměte k nim volnou bílou košili, obyčejné bílé tričko, nasaďte slamák a lenonky a budete za naprostou hvězdu!

A rozhodně nemusíte chodit bosa! K vašemu letnímu vzezření se budou perfektně hodit boty na lýkové platformě, mokasíny a nebo nesmrtelné espadrilky. Barvu i výšku platformy už necháme ve vaší režii. Už stačí jen zavěsit na rameno lýkovou tašku a vyrazit. Zkrátka a dobře - přivítejte léto ve velkém stylu!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky styl, džíny, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

TAK Z TEPLÁKŮ OD TOPENÍ DO DŽÍN.....A NĚKDY SE NENOSILI NEBO CO?

Sobota, 18. března 2023, 02:31Odpovědět

Džíny jsou absolutní hit pro následující měsíce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.