Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vánoční kapr i čerstvý losos přímo do auta. V Brně funguje unikátní služba FishDrive

PR článek, aktualizováno 13. prosince 2022, 20:00

Ušetřený čas, znamenitá kvalita ryb i služba, která nemá jinde v České republice obdoby. To a mnohem více přináší zákazníkům brněnská společnost OCEAN48 projektem FishDrive, díky němuž lidé získají před Vánoci čerstvého kapra, lososa nebo tresku přímo do auta bez zdlouhavých front.

Firma OCEAN48, jež se specializuje na dovoz a prodej nejen ryb z přímořských destinací, provozuje službu FishDrive šest let a ani letos zákazníci o oblíbenou zásilku rybích delikates až do auta nepřijdou. Aby lidé dostali štědrovečerního kapra bez čekání ve frontě, stačí si vybrat sortiment, zamluvit si termín v rezervačním systému a přijet si 22. nebo 23. prosince na parkoviště před stadionem Za Lužánkami. Potom už zbývá jen stáhnout okénko a převzít si objednávku.

„Naše letošní vánoční kampaň nese název BUĎTE RADĚJI SPOLU! Čas ušetřený pro blízké je ten největší dárek. A právě díky službě FishDrive nemusí být zákazník ve stresu z dlouhých front, vše zvládne v řádu jednotek minut, stačí zastavit a my mu okamžitě předáme objednané zboží,“ popisuje Martin Baráček, prokurista společnosti OCEAN48.

Podle Baráčka se těší služba, jež nemá mezi tuzemskými prodejci ryb obdoby, u klientů velké popularitě. Nakupující oceňují zejména fakt, že šetří čas a mají na výběr z pestré nabídky společnosti, která jako jedna z prvních firem přivezla českým zákazníkům mořské pochoutky.

Kaprovi konkuruje losos

Ke Štědrému dni neodmyslitelně patří smažený kapr, který stále u Čechů vede. Sladkovodní ryba s bramborovým salátem už ale není při sváteční tabuli samozřejmostí. „Kapr, kterého speciálně upravujeme ve formě filetů bez kostí, samozřejmě nesmí v naší nabídce chybět, ale například losos jej v popularitě rychle dohání. Stále častěji si u nás lidé vybírají i speciality, jež nejsou v České republice zcela běžné,“ říká Baráček.

Filety kapra bez kostí, které prodejna OCEAN48 nabízí zákazníkům.

Češi experimentují 

Podle dat i zkušeností společnosti OCEAN48  v posledních letech stále více českých a moravských domácností touží po experimentech či změnách při štědrovečerním menu. Kapr a řízky tak střídají jiní mořští živočichové, které lze připravovat podle osvědčených receptů

Podíváme-li se na čísla, tak za kaprem a lososem je na třetím místě pomyslného žebříčku treska, které prodáme více než půl tuny. Oblíbený je také candát, okoun nebo halibut. Zájem registrujeme také o exotické ryby, mezi které patří například tuňák nebo mořský vlk,“ dodává Baráček s tím, že i když se blíží uzávěrka rezervací, stále ještě je dostatek kapacit v jednotlivých termínech i sortimentu. Volný prodej ryb se uskuteční v Brně již na deseti místech, dále V Olomouci a nově i v Praze před OC Butovice a OC Čestlice.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Ryby, Štědrý večer, OCEAN48, FishDrive

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vánoční kapr i čerstvý losos přímo do auta. V Brně funguje unikátní služba FishDrive  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.