Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Připravte se na Vánoce s Globusem

PR článek

Vánoce už klepou na dveře, a tak je nejvyšší čas pustit se do příprav, abyste nejen svátky, ale i předvánoční čas prožili bez zbytečných starostí. Vše, co budete potřebovat, najdete na jednom místě v hypermarketu Globus Brno, a navíc si nákupy můžete spojit s příjemným posezením u kávy v Café Globus nebo u jídla v místní restauraci.

Vánoce v Globusu jsou poctivé a voňavé! Vlastní výroby hypermarketů Globus, tedy pekařství, cukrářství a restaurace, pro vás na Vánoce připravují širokou nabídku výrobků, u kterých máte záruku kvality a poctivé receptury. Pokud vám mezi nákupem dárků, předvánočním úklidem a sváteční výzdobou nezbývají na pečení cukroví nebo pletení vánoček síly, máme pro vás jednoduché řešení. Zastavte se v Globusu Brno a vyberte si z vánočních specialit vyrobených cukráři, pekaři, řezníky a kuchaři z kvalitních surovin.

Co by to bylo za Vánoce bez cukroví a vánočky. Usnadněte si práci s pečením a sáhněte po předpřipravených těstech, které neobsahují žádné náhražky ani rostlinné tuky, ale poctivé máslo. Vybrat si můžete hned z několika druhů. A pokud byste na pečení přece jen žádný čas nenašli, v Globusu koupíte i hotové cukroví ručně vyrobené cukráři, které stačí doma jen hezky naservírovat. Pro sváteční hostinu také doporučujeme Vánočku de luxe, kterou pekaři z Globusu ručně splétají z devíti pramenů voňavého máslového kynutého těsta.

Až budete shánět kvalitní české maso pro vaše sváteční speciality, zastavte se v Řeznictví Globus Brno. Vyzkoušet můžete například vepřové řízky, vánoční šunku nebo tradiční vinnou klobásu. Dáváte přednost jiným druhům mas, než jsou ty klasické? V nabídce najdete i řízky krůtí či telecí. Ty, kteří stále dodržují tradici mít rybu ke štědrovečerní večeři, zveme k pultu čerstvých ryb, kde si jistě vyberou ze široké nabídky jak sladkovodních, tak i mořských druhů. A pokud nestíháte připravit domácí bramborový salát, zastavte se pro něj v sekci Snadného vaření nebo v Restauraci Globus.

Chystáte setkání s rodinou, posezení s přáteli nebo firemní vánoční večírek? Nechte přípravu pohoštění na kuchařích z Globusu a objednejte si chlebíčky, obložené mísy nebo klidně oboje! Na výběr máte z různých druhů, které si můžete nakombinovat, jak jen si budete přát. Více informací včetně kompletní nabídky najdete zde.

Lámete si každý rok hlavu s tím, co svým blízkým nadělit pod stromeček? Načerpejte v nabídce Globusu Brno inspiraci na dárky pro celou rodinu. Projděte úžasným světem hraček, sportovního vybavení, měkkých a hřejivých dárků, textilu, obuvi, doplňků, elektroniky nebo domácích potřeb. Každého jistě potěší dárkový koš plný dobrot, který si vyberete z aktuální nabídky nebo jej pro vás v Globusu připraví dle vašeho přání a přizpůsobí vašemu rozpočtu. A pokud se nemůžete rozhodnout, jaký dárek bude tou nejlepší volbou, dejte svým blízkým možnost, aby si vybrali sami. Pořiďte jim dárkovou kartu Globus, kterou lze nabít na libovolnou částku od 300 Kč a její platnost je 3 roky od jejího zakoupení. Obdarovaní s ní mohou nakupovat ve všech českých hypermarketech Globus, ale i v kavárnách nebo restauracích. Není to skvělá volba?

Pokud se teprve chystáte na „vánoční úklid“, věřte že po něm přichází čas na jednu z nejoblíbenějších příprav, a tou je výzdoba! Letošní novinkou v Globusu jsou elegantní ozdoby v bílé a černé barvě, které ladí s různobarevnými prvky. Nechybí ani velký výběr dekorativních a vonných svíček, které podtrhnou atmosféru, provoní domov nebo zahoří každou neděli na adventním věnci.

Díky Globusu si s Vánocemi nemusíte dělat žádné starosti. Pod jednou střechou tam nakoupíte vše na celé svátky. Navíc ve dnech před Vánoci Globus prodlužuje otevírací dobu až do 22 hod. a čas strávený nákupem můžete ušetřit použitím skeneru Scan&Go nebo mobilní aplikace Můj Globus.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky globus, vánoce, nákupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Připravte se na Vánoce s Globusem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.