Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V hořícím domě na Brněnsku hasiči našli mrtvou ženu a zraněného muže. Policie vyšetřovala vraždu

, aktualizováno 26. listopadu 2022, 16:38

K požáru v rodinném domě v Rajhradě na Brněnsku vyjížděli jihomoravští hasiči. Ze silně zakouřené obytné stavby vytáhli vážně zraněného muže a ženu bez známek života. Případ policisté zprvu prověřovali jako možnou vraždu, poté čin překvalifikovali na těžké ublížení na zdraví s následkem smrti.

Hasiči v Komenského ulici zasahovali v pátek večer. „Dům byl silně zakouřený. Ven vynesli muže a ženu, oběma se snažili poskytnout první pomoc, ale žena už nejevila známky života. Případ převzala policie,“ řekl mluvčí jihomoravských hasičů Petr Příkaský.

Podle mluvčí záchranářů Michaely Bothové zraněného muže zdravotníci transportovali v kritickém stavu do brněnské fakultní nemocnice. Utrpěl popáleniny, nadýchal se zplodin. Druhé oběti už pomoci nemohli.

Mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb ráno podrobnosti nechtěl komentovat. Na místě od nočních hodin pracovali policisté, ohledávali místo činu, pracovali na ztotožnění aktérů a prováděli další procesní úkony.

Na základě výsledků pitvy, ohledání místa činu a dalšího vyšetřování poté kriminalisté čin překvalifikovali na těžké ublížení na zdraví s následkem smrti.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZSOL

Štítky Brněnsko, požár, oheň, hasiči, záchranáři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V hořícím domě na Brněnsku hasiči našli mrtvou ženu a zraněného muže. Policie vyšetřovala vraždu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.