Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vydejte se do školy s novým Macem či iPadem

PR článek

Zatímco naše babičky koncem prázdnin vystačily s linkováním sešitů, dnešní studenti se bez moderní techniky neobejdou. Naštěstí právě s příchodem nového školního roku nabízí iWant řadu zajímavých slev a možnost nákupu na splátky bez navýšení, a to nejen studentům, ale i jejich učitelům.

Všechny počítače Mac pořídíte u iWant s 10% slevou, a to včetně nového MacBook Air s čipem M2. Bezkonkurenčně nejprodávanější model MacBook Air s čipem M1 má navíc zajímavou cenu už v základu, takže v kombinaci s desetiprocentní slevou ušetříte opravdu výrazně. Vybírat navíc můžete z celé řady barevných variant, k dispozici jsou různé kapacity paměti i SSD disku, proto si na své přijdou jak mladší studenti, tak i ti nejnáročnější vysokoškoláci. Slevová akce platí i na tablety iPad Pro, iPad Air a iPad mini, z jejichž ceny vám iWant sleví 6 %. 

Nejen Brňáci si mohou navíc Apple produkty vyzkoušet a v klidu vybrat v nově otevřené prodejně iWant na náměstí Svobody v centru Brna. Všechny akce ale běží ve všech internetových a kamenných prodejnách iWant.cz, prémiového prodejce značky Apple. Profesionální a vyškolený personál navíc pomůže s výběrem, stejně tak pomohou s prvním spuštěním a vysvětlením základů používání.

Rovnou se zbavte starých kousků

Možná jste si nový Apple do školy koupili už před delším časem a teď byste chtěli přejít na modernější kousek. Kromě desetiprocentní slevy můžete prodat starší zařízení; jeho výkupní cenu vám iWant odečte. A jestli odprodáte starší Mac a koupíte si nový, získáte v rámci aktuální akce navíc bonus ve výši 1 500 Kč.

Abyste se hned začátkem roku nevydali ze všech peněz, můžete zvolit některý z úvěrů Cofidis. Nabízí se v několika variantách, základem je samozřejmě prodej na splátky bez navýšení. U zboží pod 30 tisíc ho zvládnete vyřídit i bez nutnosti prokazování příjmu.

Slevová akce platí jak pro studenty, tak pro učitele. Abyste získali deseti či šestiprocentní slevu, musíte předložit potvrzení o studiu nebo práci ve školství, které nesmí být starší než tři měsíce. Stejně funguje i platná karta ISIC nebo ITIC. Objednávku musíte stihnout do 22. října nebo do vyprodání zásob a počet kusů na jednoho zákazníka je omezen. Tak pro Mac rychle utíkejte, ať vám ho nevykoupí vaši spolužáci a nezačínáte školní rok jen s tužkou a sešitem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Apple, iPhone, iWant, prodejna, iPad, MacBook, slevy, Macintosh, MacBook Air, ISIC, Cofidis, IPad Mini, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vydejte se do školy s novým Macem či iPadem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.