Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Brně se otevírá nová prodejna Apple iWant: spojení designu a technologie v centru města

PR článek

Párty s DJem, občerstvení, a hlavně špičková zařízení Apple s prémiovým designem. Tak bude vypadat grand opening nové prodejny Apple iWant v centru Brna. Prodejna nabízí více než 150 m2 moderního prostoru, ve kterém si zákazníci vyzkouší a koupí kompletní sortiment značky Apple, najdou tu autorizovaný servis a také pravidelné semináře s praktickými radami jak ze zařízení Apple “dostat co nejvíc“. 

iWant je oficiální prémiový prodejce značky Apple v ČR a prodejnu na náměstí Svobody nedaleko brněnského orloje otevírá jako jedenáctou v republice. „Prodáváme technologie a přicházíme do města, které je doslova technologickým centrem země. V Brně sídlí řada zahraničních firem, investice do výzkumu a vývoje jsou tu v přepočtu na obyvatele nejvyšší v republice, je tu koncentrováno obrovské množství lidí a studentů, kteří moderními technologiemi žijí. Proto jsme měli obrovský respekt a nechtěli  v Brně otevřít prodejnu značky Apple na ledajakém místě. Dlouho jsme hledali prostory, které budou odpovídat významu města a jeho technologické komunity. Takový prostor jsme konečně našli a Brno má nový obchod Apple,“ říká Petr Syrůček, zakladatel a majitel iWant a doplňuje: „Prodejna nemohla být víc v centru. Jsme rádi, že je moderní a designová prodejna iWant v tradiční zástavbě. Do místní scenérie tak přinášíme nový stylotvorný prvek,“ doplňuje Petr Syrůček. 

Nejnovější produkty i autorizovaný servis

Jako prémiový oficiální prodejce značky Apple má iWant pro zákazníky k dispozici vždy v první vlně v České republice nejnovější modely počítačů, telefonů a spoustu dalšího včetně příslušenství. „Tradičně i letos nás během podzimu čeká další takzvaná Keynote, kde se představí nové modely. Ty si u nás budou moci zákazníci předobjednat, a především vyzkoušet osobně,“ doplňuje Apple Product Team Leader Miloslav Winter.

V prodejně iWant bude možné vyzvedávat zboží z e-shopu https://www.iwant.cz/. Lidé tu najdou i profesionální poradenství, autorizovaný servis, poprodejní podporu nebo vzdělávací semináře. Komplexní péče o zákazníka, do které patří například poskytnutí náhradních telefonů, je pro značku Apple tradicí a pro Brňany je důležité vědět, že nyní mají přímo ve svém městě veškerý servis k dispozici.

iWant vedle svého e-shopu provozuje v Česku 11 kamenných prodejen. Síť patří do skupiny Smarty BRANDS. Ta provozuje také e-shopy a kamenné prodejny smarty.cz s elektronikou nebo JRC se zaměřením na gaming.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Apple, iPhone, iWant, prodejna, autorizovaný servis, Brno, Česko, internetový obchod, design

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně se otevírá nová prodejna Apple iWant: spojení designu a technologie v centru města  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.