Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Kuličky jsou moje, řval muž na děti u brněnského orloje

Strážníci v Brně výchovně pokárali agresivního muže, který se snažil ukořistit upomínkovou skleněnku z hodinového stroje na náměstí Svobody. Místo toho, aby v klidu počkal na příležitost suvenýr odchytit, slovně zaútočil na dvojici dětí, která stála opodál. Bál se, že ho chtějí předběhnout a kuličku mu vzít.

Zážitek, na který jen tak nezapomenou, si odnesly dvě děti z centra jihomoravské metropole. Dívka s chlapcem se vydali do středu města s tím, že si moderní hodiny pouze prohlédnou. Na místě je ale napadlo, že jedním z otvorů zkusí chytit padájící skleněný předmět.

Jejich rozhovor zaznamenal čtyřiatřicetiletý muž, který už na skleněnou kořist číhal u jedné ze čtyř štěrbin. Mladší protivníky začal od plastiky odhánět a vulgárně na ně křičel.

„Přes nevybíravé výrazy se nechtěli přenést návštěvníci restaurační zahrádky ani matka dětí. Jakmile uviděli hlídku městské policie, požádali ji proto o pomoc,“ okomentoval mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Třicátník se strážcům zákona rychle přiznal, načež mu vysvětlili, že jeho chování je naprosto nevhodné a dopustil se přestupku. Nejenže si tedy lovec vysněnou skleněnku domů neodnesl, městské policii také zaplatil vyměřenou pokutu.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MMB

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, orloj, kulička, děti, obecní policie, kuličky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kuličky jsou moje, řval muž na děti u brněnského orloje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.