Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oceněný cowork Clubco v centru Brna se rozrůstá o další dvě patra

PR článek

Nejmodernější coworkingový prostor Clubco ovládl kategorii Hub & Co-working v prestižní soutěži Kanceláře roku 2022. Ocenění získalo za sdílené kanceláře s originálním interiérem na motivy dřívějšího textilního areálu, které se nachází v prémiovém byznys parku Vlněna. Za brněnským areálem stojí developer CTP, který nyní rozšiřuje Clubco o další dvě patra.

Clubco je moderní a velmi atraktivně vybudovaný cowork, který získal ocenění po pouhém roce své existence. Prostory jsou součástí byznys parku Vlněna v srdci Brna, přičemž název i jedinečná podoba interiéru byla inspirována tehdejším textilním areálem z přelomu 19. a 20. století. Klubko vlny, které se rozplétá napříč sdílenými prostory, je nyní jen jedním z mnoha designových prvků, které doplňuje špičková IT infrastruktura. Již v srpnu se oblíbené centrum rozšíří o celá dvě patra.

Naše Clubco nabízí velmi příjemnou klubovou atmosféru, kterou si nejen brněnští velmi oblíbili. Jeho rozšíření nabídne klientům byznys parku přes 50 moderních kanceláří různých velikostí, 6 zasedacích místností, phoneboxy, sdílené kuchyňky, atraktivní lounge posezení a další zajímavé prostory. Velmi se těšíme, až budeme moci všechny přivítat ve dvojnásobném Clubcu,“ řekla Adriana Sniegonová, coworking manažerka Clubca CTP. 

Coworking neboli sdílené pracovní prostory se stávají stále populárnější. Clubco umožňuje využití kanceláří od hodiny až po neomezené členství a díky různým velikostem kanceláří a lounge posezení je vhodné nejen pro freelancery a startupy, ale i malé a střední firmy. Clubco přináší moderní přístup k práci v kancelářích, nabízí prostory pro setkávání s klienty a podílí se na vytváření inspirující podnikatelské komunity. Kromě poutavého interiéru umožňuje i venkovní posezení.

Kulturní léto ve Vlněně

Během léta ožívá areál Vlněna řadou kulturních akcí pro širokou veřejnost. Každé dva týdny můžete zavítat na Party ve Vlněně ve stylu food festivalů, které vás vždy zavedou do jiného kraje a nabídnou odlišné chutě. Čtvrteční večery jsou věnované letnímu kinu, které nabízí filmovou zábavu a příjemnou atmosféru moderního areálu.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky CTP, Clubco, Vlněna, Kanceláře roku, coworking, Brno, podnikání, interiér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oceněný cowork Clubco v centru Brna se rozrůstá o další dvě patra  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.