Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pět důvodů, proč v létě zajet do Resortu Valachy v Beskydech

PR článek

Nádherná příroda Beskyd, úžasný wellness, prvotřídní jídlo a hlavně božský klid. Přesně takovou dovolenou letos můžete zažít, když si uděláte výlet do vyhlášeného Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Máme pro vás hned 5 dobrých důvodů, proč se vypravit právě sem, do odlehlých končin uprostřed lesů u slovenské hranice. Garantujeme vám, že nebudete litovat.

Spousta služeb v ceně pobytu

Dovolená v Resortu Valachy – v jeho hotelech Lanterna a Horal - je doslova plná pohody a nevšedních zážitků. A nejlepší je, že spoustu služeb máte přímo v ceně ubytování. Největším bonusem je určitě každodenní volný vstup do Wellness Horal. O zábavu je tak postaráno za každého počasí.

V ceně ubytování máte také snídani, večeři (při pobytu ve Spa hotelu Lanterna i odpolední snack Aperitivo moment), ranní lekce jógy a aquafitness, u delších pobytových balíčků dokonce i masáž, lekci golfu, vstupenku do dětského parku v Bílé nebo třeba piknik.

K tomu přičtěte ještě pohodovou atmosféru hotelů, mimořádně přívětivý personál a už vám jistě začíná být jasné, proč sem mnozí hosté váží cestu opakovaně.

Novinka: terasa a nová restaurace v Lanterně

Jeden z hotelů resortu - Spa hotel Lanterna - prošel letos rekonstrukcí a od července se „blýskne“ novinkami. Vyzkoušejte mezi prvními posezení na venkovní terase s výhledem na okolní lesy. Proměnou prošla i restaurace, přibyl v ní i celodenní lounge bar s bohatou vinotékou. Vybrané pokoje získaly balkon či zimní zahradu, část má nově klimatizaci..

Když k tomu přičtete, že v ceně pobytu je ve Spa hotelu Lanterna i odpolední snack Aperitivo moment a vstup do dalšího, komorního hotelového L-Spa s bazénem, novou saunou a letní nabídkou saunových rituálů, je jasné, že tady si přijdou na své nároční cestovatelé prahnoucí po klidu, požitcích a osobní péči.

Špičkové wellness s bazény a exotickými masážemi

Čím je Resort Valachy opravdu vyhlášený široko daleko ubytovanými hosty i jednodenními návštěvníky, je jeho relaxační centrum Wellness Horal. Jeho součástí jsou tři termální bazény, fitko a útulný saunový svět, kde se až osmkrát denně konají saunové rituály (v létě velmi osvěžující záležitost) a nabízejí tu exotické masáže s rodilými terapeuty i beauty ošetření ayurvédskou kosmetikou Lakshmi. Můžete se opalovat na venkovních terasách, občerstvit se ve Vital baru a užívat si pohodu v obklopení lesů.

Ubytovaní hosté mají vstup v ceně pobytu. Pokud byste si sem chtěli zajet odpočinout aspoň na otočku na jeden den, vřele doporučujeme oblíbený Wellness den pro zdraví, tedy celodenní vstup s masáží a tříchodovým obědem.

Elektrokola, frgály i golf: super zábava na každý den

A to není ze služeb Resortu Valachy vše. Mají tu i půjčovnu elektrokol KTM, můžete si zajít na kurz pečení valašských frgálů (vždy v úterý a neděli) nebo zkusit novinku: lekce tenisu pro děti a škola in-line bruslení.

Zajímavou aktivitu, kterou jinde nenajdete, nabízí Golfové hřiště Horal. Díky programu Golf pro každého si může každý s instruktorem vyzkoušet tento sport, aniž by potřeboval zelenou kartu. Ideální zábava pro celou rodinu!

A zdejší gastronomie, to je kapitola sama o sobě. Kuchaři umně propojují moderní gastronomii s tradiční kuchyní. Vždy o víkendech se na terase na Horalu griluje, ve středu se konají hudební večery se stylovým občerstvením. Ve Spa hotelu Lanterna si můžete zajít i za zážitkovou gastronomií do restaurace Vyhlídka.

Spousta zajímavých míst a výletů do přírody

Beskydy jsou úžasné místo pro toulky přírodou, ať už pěšky, nebo na kole.

Pro cyklisty jsou tu náročnější terény, ale i rovinatá cyklostezka Bečva. Na pěší výlety vám v hotelu zdarma půjčí LEKI hole na nordic walking a přidají mapku s tipy, kam vyrazit. Kolem hotelů vybudoval Resort Valachy několik naučných stezek pro děti i značených tras pro sportovce či milovníky nenáročných procházek.

V okolí jsou hned tři rozhledny, ale také legendární celodřevěný Karlovský kostel s farou, kde se točil seriál Doktor Martin s Miroslavem Donutilem. Za návštěvu stojí i blízké Pustevny, bájné hory Radhošť a Soláň nebo skanzen v Rožnově pod Radhoštěm.

Další letní tipy
Nemáte dost času na delší dovolenou? Dopřejte si alespoň Romantické hýčkání na 2 noci.
Chcete nejen odpočívat, ale také se věnovat osobnímu rozvoji? Přijeďte 10. – 13. 7. na pobyt s koučem Marianem Jelínkem, který spolupracuje s manažery a sportovci, v minulosti mj. s Jaromírem Jágrem.
Pro nadšence do triatlonu se chystá Triatlonový kemp s Ironmanem Petrem Vabrouškem. 
Ubytujte se ve Spa hotelu Lanterna v době Týdne kultury na Valašsku a v ceně máte vstupenku na divadelní představení.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Valachy, wellness, hotel Horal, Velké Karlovice, hotel, Beskydy, les, příroda, masáž, zábava, terasa, restaurace, bazén, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět důvodů, proč v létě zajet do Resortu Valachy v Beskydech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.