Počasí dnes24 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Batole v Brně rozbilo dveře a zůstalo uvězněné v ložnici

Nelehký úkol brněnským strážníkům připravila jedenapůlroční holčička z Bystrce. Při hře na schovávanou se nedopatřením uvěznila v pokoji, který se stal nedobytným kvůli poškozenému otevírání dveří. Po několika různých pokusech se nakonec podařilo dítě dostat v pořádku ven.

Rozjařené batole na svoji matku chtělo vyzrát a schovat se před ní v ložnici. V běhu za sebou prudce zabouchlo dveře, čímž se poškodil jejich otevírací mechanismus. Radostné okamžiky se v tu chvíli proměnily v noční můru každého rodiče.

„Žena se k dítěti marně snažila dostat, jenomže uvnitř místnosti klika vypadla a z předsíně se protáčela,“ popsal situaci mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem. Matka, která se sama pokusila odblokovat kování, při tom navíc nechtěně zalomila několik šroubů. Vykopnout dveře strážníci také nemohli, děvčátko totiž klidně mohlo stát přímo za nimi.

Po pár marných pokusech holčičku varovat, se strážci zákona rozhodli raději využít žebřík a do pokoje nahlédnout oknem. Ani tentokrát ale neuspěli. „Od rána byly v ložnici ještě zatažené nepropustné závěsy a dítě na volání nijak nereagovalo,“ vysvětlil Ghanem.

Nezbývalo tedy nic jiného než počkat, až se hlídce podaří dveře bezpečně uvolnit. To nakonec netrvalo dlouho a šťastná matka se tak mohla se svojí dcerkou opět setkat. „Děvčátko bylo naprosto klidné. Ani ho nijak nepřekvapila přítomnost strážníků v bytě,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, Bystrc, strážníci, Městská policie Brno, dítě, ložnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Batole v Brně rozbilo dveře a zůstalo uvězněné v ložnici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.