Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nad výběrem brýlí už nemusíte mhouřit oči. Optika Lentiamo slaví v Brně 1 rok!

PR článek

Pravidelná péče o zrak by se neměla přehlížet. Abyste se ale mohli o své oči pečlivě starat, je nutné mít nejen dobrého očaře, hodí se znát i optiku, kam si můžete přijít pro kvalitní brýle i odbornou radu. V Brně jedna taková naštěstí existuje –⁠ optika Lentiamo zde otevřela svou novou pobočku již před rokem. Už jste se byli podívat?

Společnost Lentiamo začínala jako online e-shop s kontaktními čočkami a brýlemi, s jehož provozováním pokračuje úspěšně dodnes. Po čase však k e-shopu přibyla i kamenná pobočka v Praze. Bylo totiž nad slunce jasné, že možnost vyzkoušet si brýle naživo a poradit se při tom se zkušeným optometristou, je pro zákazníky velice důležité. Zanedlouho k ní pak přibyla i mladší sestřička v centru Brna…a už se chystají další.

Odborná rada? Bez mrknutí oka!

Potřebujete pomocnou ruku s výběrem dioptrických či slunečních brýlí? Změřit zrak, nebo aplikovat kontaktní čočky? Přímo na prodejně na vás čekají zkušení optometristé, kteří vám rádi vyjdou vstříc. Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou: necháte se prohlédnout od odborníka (ke kterému se doporučuje chodit minimálně jednou za 3 roky) a možná si domů odnesete i u zbrusu nové brýle. Optika Lentiamo navíc disponuje tou nejmodernější technologii, kterou v jiných optikách jen tak neuvidíte.

Jsem  celkově velmi spokojena s odborným vyšetřením zraku i s doporučeními. Pracovnice zde jsou na vyšší profesionální úrovni, navic milé  a ochotné.” Hana O.

Měření zraku ve 3D 

Určitě už jste zažili klasické vyšetření zraku –⁠ jedno oko zakrýt, druhým přečíst písmena. V Lentiamo ale můžete vyzkoušet něco zcela jiného: vyšetření zraku 3D Pascal. Jedná se o nejnovější metodu, která zajišťuje stanovení dioptrií prostřednictvím barevného LCD monitoru a speciálních polarizačních brýlí. Zatímco u klasického měření zraku se vyšetřuje každé oko zvlášť, při 3D se vyšetřují obě oči současně, což odpovídá reálným podmínkám běžného života. Výsledek měření je pak přesnější a dioptrická korekce pohodlnější. A navíc, kdy naposledy jste si připadali v optice jako v kině?

„Skvělá zkušenost. Včera jsem se objednal online na dnešní termín před otevírací dobou. Paní vedoucí mi ochotně změřila zrak 3D metodou a erudovaně poradila, jak dál postupovat!” Radim S.

Výběr až oči přecházejí

Odborné poradenství a moderní vybavení ale není jedinou výhodou optiky Lentiamo. Najdete tu i široký výběr dioptrických i slunečních brýlí od těch nejlepších výrobců na trhu. Ray-Ban, Michael Kors, Persol, Polaroid a další špičkové značky zde pořídíte za stejně výhodné ceny jako na e-shopu. A navíc –⁠ při nákupu dioptrických brýlí můžete uplatnit i slevu od pojišťovny ve výši 300 Kč! 

„Kvalitní značkové brýle za výborné ceny. Ochotný personál. Hezká prodejna.” Rostislav N.

Kde najdete optiku Lentiamo?

Přímo v centru Brna! Stačí, když zamíříte na adresu Radnická  376/11, Brno - město. Oficiální otevírací doba je od pondělí do pátku od 10:00 do 17:00 (pouze v úterý vyjímečně do 18:00), nicméně je možné si domluvit i individuální konzultaci v jiný čas. Objednávat se můžete zde. Více informací pak zjistíte přímo na webu Lentiamo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Optika, brýle, Prodej, Čočky, internetový obchod, Praha, Michael Kors

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nad výběrem brýlí už nemusíte mhouřit oči. Optika Lentiamo slaví v Brně 1 rok!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.