Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sedm důvodů, proč vyrazit o jarních prázdninách do Velkých Karlovic

PR článek

Ještě nemáte plán na jarní prázdniny? Chcete si ještě užít lyžování a po něm by vám přišel vhod taky vyhřátý bazén? Tak to určitě vyrazte do Velkých Karlovic v Beskydech. 

V oblíbeném Resortu Valachy je na sjezdovkách stále dost sněhu a zimní radovánky tu můžete spojit s koupáním, saunováním, dobrý jídlem – a dokonce si i zahrát golf. Navíc: o jarních prázdninách od 7. do 11. března platí ve Spa hotelu Lanterna akční ceny se slevou 20% na poslední volné pokoje se snídaní, večeří a neomezeným vstupem do wellness!  A proč ještě do Velkých Karlovic zavítat? Máme pro vás 6 dobrých důvodů:

Lyžování na „valašském ledovci“

Velké Karlovice jsou ráj lyžařů. V obci i okolí najdete hned několik moderních lyžařských areálů, některé jsou propojeny společným skipasem Skiregionu Valašsko. A všude se ještě lyžuje, i když v údolích už se zelená tráva. Přímo v Resortu Valachy na lyžování s jarní atmosférou láká Ski areál Razula, který má nejdelší otevírací dobu – denně od 8:30 do 17:30. Hlavní sjezdovka Razula měří 1 km a je pro zkušenější lyžaře. S dětmi doporučujeme mírnou 350 metrů dlouho sjezdovku Horal vedle hotelu Horal, kde je i snowtubing, Lyžařská škola Razulák a dětský park s pojízdným kobercem.

Koupání a saunování ve Wellness Horal

Po lyžování nebo procházce zamiřte do relaxačního centra Wellness Horal v hotelu Horal. To je to pravé místo, kde si odpočinete a zahřejete se. Mají tu tři termální bazény vyhřívané až na 36°C, fitness centrum a útulný saunový svět, kde se několikrát denně konají oblíbené saunové rituály. Třešinkou na dortu jsou úžasné masáže z rukou asijských masérů nebo beauty ošetření Lakshmi. A pozor: saunový svět je denně od 9:30 do 11:00 vyhrazen dětskému saunování a dokonce se tu koná jeden rituál speciálně pro malé hosty.

Akce -20% na jarní prázdniny v Lanterně

Spočinout v hotelech Resortu Valachy - Lanterně a Horalu – v zimě rozhodně stojí za to. V ceně pobytu máte totiž nejen snídani a večeři, ale i neomezený vstup do Wellness Horal s termálními bazény a saunovými rituály. Při pobytu ve Spa hotelu Lanterna máte navíc ještě odpolední snack Aperitivo moment a neomezený vstup do komornějšího hotelového L-Spa. Pohodovou atmosféru korunuje komfortní ubytování, výborná gastronomie a příjemný a ochotný personál. V hotelech zbývají poslední volné pokoje. Na kratší pobyty teď Spa hotel Lanterna nabízí zvýhodnění 20%

Skvělé jídlo a valašské speciality

Velké Karlovice se nachází v srdci Valašska, které proslulo tradiční gastronomií. Určitě ochutnejte frgály z pekárny Resortu Valachy, které se servírují v hotelech Lanterna a Horal a také v Bistru Razula u sjezdovky Razula. V jídelníčcích nechybí ani populární kyselice, zvěřinové speciality a samozřejmě i valašská slivovice. A pokud si potrpíte na zážitkovou gastronomii, najdete ji ve Spa hotelu Lanterna. V restauraci Vyhlídka doporučujeme šestichodové Zimní menu snoubené s víny.

Večerní Skialp lekce s instruktorem

Láká vás skialpining? Vyzkoušejte si ho na sjezdovce Razula. Skialp lekce s instruktorem se konají denně od 18 do 19 hodin, nutná je rezervace předem. Pokud nemáte vlastní vybavení, zajistí vám i jeho zapůjčení.

Golf v zimě? Zkuste si ho na Horalu

Ve Velkých Karlovicích si může zahrát golf úplně každý, a to i v zimě. V hotelu Horal nabízejí zábavný program Zimní golf pro každého, jenž vás seznámí s tímto sportem v teple „pod střechou“. S instruktorem si zkusíte odpalování, hru na jamky i golfový simulátor, to vše za 590 Kč pro 2 dospělé a až 2 děti. 

Akce pro děti v Resortu Valachy

A co ještě zažít s dětmi? Co třeba kurz pečení pizzy nebo Maškarní lyžovačku? Obojí se koná na závěr prázdnin 13. března. Více na www.valachy.cz/akce 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Rekreace, Dovolená, Karlovice, Valašsko, Resort, Velké Karlovice, jarní prázdniny, hotel, lyžování, sjezdovka, bazén, golf, wellness, Beskydy, Razula, zima, rituál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedm důvodů, proč vyrazit o jarních prázdninách do Velkých Karlovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.