Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na začátku byla jedna malá krabička, dnes otevírají obchody po celém světě

PR článek

Před pěti lety přišli zástupci začínajícího rakouského startupu do brněnské Authentiky, aby pro ně navrhla a vyrobila pár kusů krabiček na produkty, které v té době nikdo neznal, protože ještě nebyly ani na trhu. Dnes jsou kapsle Waterdrop nejmrštnější štikou na trhu nealkoholických nápojů a Authentica Group designuje a vyrábí vše, co se s Waterdropem pojí. Mimo jiné také značkové prodejny po celé Evropě nebo v USA.

Zásadní roli asi sehrála intuice, když jsme přijali tuto, tehdy bezvýznamnou, zakázku. Z majitelů neznámého startupu bylo cítit bezmezné odhodlání a tah na bránu. Ukázalo se, že jít do spolupráce bylo nejdůležitějším rozhodnutím, které jsme kdy ve firmě udělali,“ říká o začátku spolupráce Miroslav Hanák, jednatel Authentica Group.   

Mikrodrinky Waterdrop jsou stále populárnější a to nemluvíme jen o Evropě. Oblíbila si je hlavně mladá generace, která má mnohem blíž ke zdravějšímu způsobu života, návratu k přírodním produktům i ekologickému smýšlení. Právě tyto hodnoty se odrážejí ve firemní filozofii Waterdropu, který navíc ve spolupráci s Authentikou přináší také moderní a neotřelý design všeho, s čím se nápojové kapsle spojují 

Mezi zákazníky jsou asi nejoblíbenější trendové lahve, které se vyrábějí z borosilikátového skla nebo nerezové oceli a mají originální potisk nebo gravírování. V evropských metropolích jsou k dostání dokonce s motivy typickými pro dané město nebo zemi. Designují a vyrábějí se tu ale také značkové stojany do prodejen, speciální i běžné edice všech obalů nebo oblíbené adventní kalendáře. A samozřejmě už zmíněné návrhy a vybavení značkových prodejen nebo kiosků do obchodních center. Značkové prodejny se totiž otevírají po celé Evropě i v USA.

V Syrovicích u Brna vzniklo dokonce velké logistické centrum, kde se produkty Waterdropu kompletují a distribuují do několika zemí střední, jižní a východní Evropy. Po jeho vzoru se má v horizontu jednoho až dvou let vybudovat další centrum v Holandsku, které bude zajišťovat kompletní distribuci v západní Evropě. Otevřeně se už ale mluví také o východní Asii a New Yorku.

A tak, zatímco na začátku bylo pár krabiček, Waterdrop dnes expanduje do celého světa a Authentica jako jeho partner s ním. „Ačkoliv práce pro Waterdrop tvoří už teď významnou část našich aktivit, partneři v Rakousku s šibalským úsměvem tvrdí, že to je teprve začátek, doslova, že se zatím jen nadechujeme. Pro nás to znamená rozšířit tým o schopné a spolehlivé lidi, abychom s tímto rozmachem udrželi krok,“ doplňuje Hanák. 

Aktuálně se Authentica Group poohlíží po šikovných lidech, kteří by posílili tým pracující právě pro jeden z nejrychleji rostoucích evropských startupů. Mezi poptávanými pozicemi jsou: projektoví manažeři nebo manažerky, projektový lídr nebo strategický nákupčí. Uplatní se tu otevřené hlavy, vládnoucí angličtinou a ideálně také němčinou ochotné cestovat za svou prací po celé Evropě nebo i za oceán. 

Authentica Group je moderní evropskou firmou, která však nezapomíná na své brněnské kořeny. V pracovním týmu se díky tomu potkává přátelská domácí atmosféra s výhodami a benefity, kterých si dopřávají zaměstnanci progresivních světových zaměstnavatelů. Ve všech činnostech firmy je znát také důraz na ekologickou udržitelnost a společenskou zodpovědnost.

Nakonec, nové moderní prostory na Vídeňské ulici, do kterých se firma přestěhovala loni v létě jsou důkazem, že to Authentica Group myslí s prošlapáváním cesty k předním evropským hráčům ve svém oboru smrtelně vážně. Přehled aktuálně poptávaných pracovních pozic najdete ZDE.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Authentica, Nábor, Práce, Zaměstnání, Evropa, USA, Asie, Rakousko, Nizozemsko, New York, Východní Evropa, Západní Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na začátku byla jedna malá krabička, dnes otevírají obchody po celém světě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.