Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Adventní iniciativa Oblastní charity Rajhrad „Daruji radost” pomáhá potřebným

Adventní čas je příležitostí, kdy můžeme podpořit ty, kteří tráví Vánoce tak trochu jinak. Maminky samoživitelky, lidé bez domova, osoby, které se ocitly v akutní tíživé situaci. Je jich kolem nás spoustu, a ne všichni se v ní ocitli vlastní vinou. 

Tým Oblastní charity Rajhrad vytvořil pro tuto příležitost web darujiradost.cz. Koupí jakéhokoliv produktu, který si vyberete z nabídky, můžete rozsvítit mnoho dětských očí a vykouzlit úsměv na tváři těm, kteří ho jindy hledají jen stěží. Nezáleží na tom, který je zrovna den. Vyberte dárek, který je vám blízký a udělejte radost sobě i druhým. O předání peněz se postarají zaměstnanci Oblastní charity Rajhrad a vy dostanete zpětnou vazbu o rodině či jedinci, kterému jste zpříjemnili adventní čas.

Jak to funguje?

  • Vyberte si z 24 darů, který se vám líbí. Můžete jich zvolit více či vybrat více kusů daného produktu. 
  • Klikněte a objednejte. Produkt si můžete vyzvednout buď osobně v Rajhradě či Brně, nebo vám může být zaslán na adresu. 
  • Peníze, které Oblastní charita obdrží, smysluplně rozdělí rodinám a jedincům v tíživé životní situaci. 

Umožněme maminkám a tatínkům prožít klidnější předvánoční čas a svátky. Pojďme udělat dobrý skutek. Většina lidí má advent spojený s těšením se na Vánoce, pro naše klienty je to však mnohdy nejtemnější období v roce,“ říká Jana Janoutová, pracovnice pro vztahy s veřejností. 

„Posláním Oblastní charity Rajhrad je zajištění pomoci, podpory a odborné péče všem, kteří se ocitli v takové životní situaci, kterou nejsou schopni zvládnout vlastními silami. Pomáháme seniorům, nemocným lidem, lidem se zdravotním a mentálním postižením, lidem v sociální a hmotné tísni, ohroženým dětem a mládeži. Poskytujeme služby pobytové i terénní. Naše poslání realizujeme především prostřednictvím sociální a zdravotní péče, jež zahrnuje i specializovanou paliativní péči, kterou zajišťujeme pacientům našeho lůžkového a mobilního hospice,” dodává Janoutová. 

Navštivte web darujiradost.cz a pošlete radost těm, kteří ji nyní potřebují nejvíce. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky charita, Brno, Rajhrad, Sbírka, Vánoce, advent

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Adventní iniciativa Oblastní charity Rajhrad „Daruji radost” pomáhá potřebným  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.