Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Léto je tady a Wolt je připraven! Kurýři po Brně rozváží zmrzliny, studené drinky a jiné dobroty

PR článek

Už jste se po dlouhé zimě taky těšili na léto? Na sluníčko, dlouhé večery a vysedávání na zahrádkách? Brno znovu ožívá a letní atmosféra se probouzí ve všech jeho koutech i zákoutích. Na Svoboďák se vrátila barevná lehátka, Lužánky se opět staly Mekkou odpočinku (a stínu!) a u Prýglu už dávno začala plavková sezóna. 

Ne každý letní den je ale jako dělaný na korzování po městě a opalování se venku. I sluníčka je někdy prostě moc a taková vychlazená sedačka v obýváku, studená kachličková podlaha v kuchyňském koutě, stinný balkon, dvůr nebo zahrádka jsou občas těmi nejlepšími letními destinacemi k oddechu, zvlášť v takovém parnu.

To ale neznamená, že si doma nedopřejete chlazených letních specialit, a ať už zrovna poleháváte na pláži u přehrady nebo na podlaze v kuchyni! Wolt proto vytipoval podniky a obchody, které vás ochladí a postarají se o letní atmosféru i u vás doma. A spolehnout se v tom můžete na vyhlášený podnik v srdci Vlněny Rebelbean, království ledového čaje COMEBUY, zmrzlinové oblíbence Ben&Jerry´s a Magnum, osvěžující nápoje Loklok kombucha a zásobovače letních party Delight.

Rebelbean ve Vlněně prostě nejde nemilovat. Tím spíš, když vám jejich neodolatelné ledové kávy, espresso freshe, brunche, dezerty, ale hlavně studené nealko limonády, cidery i míchané nápoje můžou dorazit až domů před dveře. To pravé rebelství dost možná nastává až v tu chvíli, kdy si necháte vlněnskou atmosféru dovést až na gauč a nevystrčíte u toho paty z bytu. Vyzkoušejte to a okuste pravou chuť rebelství!

Zlatá éra bubble tea už je sice za námi, ale lepší zůstanou, a proto si i v Brně můžete objednat čajové speciality z COMEBUY. Bubble tea navíc není novodobý výmysl pro teenagery, je to oblíbený tchajwanský nápoj, který osvěží a osladí jakýkoliv letní den. A partnerští kurýři Woltu vám i v tom největším horku z Masarykovy dovezou tradiční čaje Oolong účinkující jako teapresso, speciální mléčné čaje různých odrůd a chutí, ledové ovocné a zelené čaje, džusy i mrazivé smoothie. A navíc, množství ledu a cukru, druh želé, kuliček či mléka si na Woltu můžete navolit stejně jako na prodejně. Tak neváhejte a posilte se pravým asijským čajem s bublinkami!

Pokud se ale radši v létě chladíte zmrzlinou a máte rádi ty nejlepší z nejlepších, i s tím vám Wolt pomůže. Rozváží totiž i z maloobchodů, mezi kterými je i prodejna legendárních zmrzlin Ben&Jerry´s a Magnum. Kdyby letos probíhala olympiáda zmrzlin místo letních sportů, olympijské kruhy by se proměnily ve zmrzlinové kopečky a místo ohně by se na pochodni symbolicky tyčil ledovec, tyhle dvě značky by byly favority ve všech disciplínách. Chuť, struktura, nápaditost, výběr příchutí a ve spolupráci s Woltem i rychlost doručení. Teď už si zbývá jen vybrat – Ben&Jerry´s, Magnum nebo pro jistotu obojí?

Dalším z letních tipů (a taky novinek na Woltu) jsou nápoje plné života – kombucha. Už jste slyšeli o fragmentovaném, perlivém a probiotickém nápoji, který vzniká za symbiózy bakterií a kvasinek? Popis výroby moc lákavě nezní, svěží chuť vás ale zaručeně zaujme. Z Loklok kombucha si pak můžete tuhle tekutou dobrotu bez chemie a cukru objednat kromě originální verze taky v zázvorové nebo yerba maté variantě.

Pokud ale potřebujete nutně zachránit na letní zahradní party, hrdinou večera se jistě stane Delight, který je ve službě až do půlnoci! Dvoulitrové balení čedarového a jiného popcornu, cukrová vata šesti barev, ty nejlepší druhy Pringles, zmrzlina od Ben Jerry's nebo plechovky od Dr. Pepper a celé lahve alkoholu do zásoby, nic z toho pro Delight ani Wolt není problém.

Ale ať už si vyberete cokoliv a objednáte si z Woltu občerstvení na ranní zchlazení, odpolední dýchánek nebo večerní party, přejeme krásné léto plné osvěžujících objednávek!

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, rozvoz jídla, pití, zmrzlina, léto, Rebelbean, COMEBUY, Ben&Jerry´s a Magnum, Loklok kombucha, Delight, nápoj, Brno, Mekka, Lužánky, Ben & Jerry's, olympijské hry, Magnum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto je tady a Wolt je připraven! Kurýři po Brně rozváží zmrzliny, studené drinky a jiné dobroty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.