Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Ve věku 68 let zemřela herečka Libuše Šafránková

Ve věku 68 let zemřela filmová a divadelní herečka Libuše Šafránková. S odkazem na rodinu to uvedl server CNN Prima News. Proslavila se především díky rolím ve filmech Vrchní, prchni!, Kolja nebo Tři oříšky pro Popelku.

Oblíbená herečka a brněnská rodačka Libuše Šafránková, která nezaměnitelně ztvárnila roli filmové Popelky, zemřela krátce po svých 68. narozeninách. Diváci si na ni mohou pamatovat jako na princeznu z pohádky Princ a Večernice, Sůl nad zlato nebo Barunku z Babičky. 

Životní partnerka Josefa Abrháma byla dlouholetou členkou Činoherního klubu a srdce televizních diváků si získala také účinkováním v seriálech Nemocnice na kraji města či Četnické humoresky. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Bontonfilm

Štítky libuše, šafránková, úmrtí, Libuše Šafránková, herec, Kolja, Tři oříšky pro Popelku, CNN Prima News, Josef Abrhám, Činoherní klub, Popelka, Princ a Večernice, Sůl nad zlato, Nemocnice na kraji města, Četnické humoresky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve věku 68 let zemřela herečka Libuše Šafránková  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.