Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tisková konference k představení nové očkovací kampaně proti COVID-19

PR článek

V úterý 18. května od 13:30 proběhne v Divadle Husa na provázku tisková konference k představení očkovací kampaně Jihomoravského kraje. Během konference budou představeny vizuály a oficiální slogan. Kampaň má za cíl pomoct všem váhajícím rozhodnout se jít naočkovat proti Covid-19.

Očkování pomáhá zastavit šíření koronaviru a pokud si přejeme vrátit k běžnému životu bez vážných mimořádných opatření, je nyní ta správná doba jít se očkovat. Každý má pro očkování trochu jinou motivaci. Někdo už si přeje navštívit svoje rodiče a prarodiče, jiný by rád na hudební či divadelní představení, další vycestovat za vysněnou dovolenou. Ale všichni se shodnou na jednom, ať už máme všichni klid od koronaviru a pandemie. Já osobně se jdu očkovat hned po skončení úterní tiskové konference,“ sdělil hejtman Jihomoravského kraje Mgr. Jan Grolich.

Kampaň navazuje na oficiální celostátní kampaň „Udělejme tečku“. Pro Jihomoravský kraj ji tvoří Marketingová agentura Orange, která využívá jasných identit a značku kraje. Cílem kreativního řešení je zejména to, aby celkové vyznění bylo autentické, důvěryhodné a s nadhledem typickým pro Jihomoravský kraj.

Krajskou regionální kampaň jsme chtěli mít uvěřitelnou pro jižní Moravu a zároveň citlivě provázanou s národní kampaní odborné iniciativy Cesta ven. Naším zájmem bylo netříštit pozornost veřejnosti a maximálně využít síly celostátního symbolu tečky. V krajské komunikaci poskytneme prostor osobnostem s největším potenciálem pro oslovení našeho regionu,” uvedl z pozice hejtmanova marketingového poradce Petr Lesenský, člen vedení Asociace Public Relations.

Na konferenci také představíme video, které vzniklo spontánní podporou známých osobností, mezi které patří i Adela Elbel, jež bude celou TK moderovat.

Více informací k očkování a registraci do centrálního rezervačního systému najdete na stránkách Jihomoravského kraje: https://ockovani.jmk.cz/.

Tiskovou konferenci k představení kampaně je možné sledovat on-line na tomto odkazu.

Adela Elbel

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Jmk, Tisková konfrence, Grolich, Očkování, COVID-19, tisková konference, představení, Jihomoravský kraj, Divadlo Husa na provázku, Adéla Elbel, Jan Grolich, Petr Lesenský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tisková konference k představení nové očkovací kampaně proti COVID-19  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.