Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pohřešovaného podnikatele, který záhadně zmizel v Praze, našli na Vysočině

Pátrání po záhadně zmizelém pětapadesátiletém podnikateli z Černé Hory na Blanensku, který se ztratil v Praze, se dočkalo konce. Hledaný muž byl nalezený na Vysočině. Policisté zjistili, že za jeho zmizením nikdo jiný nestojí.

Podnikatele před záhadným zmizením naposledy zachytily kamery v pražské tržnici Sapa, kam mířil na obchodní schůzku. Na setkání ale nedošel a v areálu se našlo jeho auto i s osobními věcmi. Protože se muž neozval ani svým příbuzným, policisté po něm začali pátrat. 

Pětapadesátiletého muže se podařilo nalézt až tento týden na Vysočině. Policisté jej vyslechli a po zjištění všech okolností zjistili, že se podnikatel nestal obětí žádného trestného činu, který by stál za jeho zmizením. Muž se tedy pravděpodobně ukrýval z vlastní vůle.

Po prvotním rozšíření informací o tom, že podnikatel zmizel ve vietnamské tržnici Sapa, nastaly v médiích a na sociálních sítích diskuze o jeho možném osudu. „Důrazně se ohrazujeme proti spekulacím v médiích o možném zapojení vietnamské komunity a pražské tržnice v Libuši do případu zmizení pětapadesátiletého muže,“ ujasnila mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová. Vedení tržnice podle jejích slov po dobu vyšetřování s policisty úzce spolupracovalo.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Kraj Vysočina, Praha, okres Blansko, Sapa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohřešovaného podnikatele, který záhadně zmizel v Praze, našli na Vysočině  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.