Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Albert spouští v Brně testovací provoz prodeje potravin online. Aplikace Albert Domů Zdarma nabídne široký sortiment zaměřený na čerstvé a zdravé potraviny za výhodné ceny

Brněnští zákazníci budou mít v dubnu možnost se jako první zapojit do testovacího provozu online prodeje potravin. Nová služba s názvem Albert Domů Zdarma nabídne zákazníkům široký sortiment zaměřený na čerstvé a zdravé potraviny za výhodné ceny jako v jeho prodejnách. Snadné a rychlé objednávání zajistí mobilní aplikace.

Pohodlné doručení proběhne vždy zdarma. Služba bude jako první dostupná obyvatelům vybraných lokalit v Brně. „V dubnu začneme v brněnských lokalitách testovat se zákazníky rozvoz potravin. Prostřednictvím aplikace si rychle a pohodlně objednají nákup online například z domova, práce či během cesty autobusem. Věříme, že si zákazníci tuto novou službu s Albertem oblíbí a testovací provoz bude úspěšný,“ popisuje Jiří Mareček, ředitel komunikace obchodů Albert. 

Zákazníci z vybraných lokalit pro testovací provoz se brzy dozví více detailů, jak se stát prvními zákazníky online služby Albert Domů Zdarma a pohodlně nakoupit s Albertem online. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Albert, Nakupování, Aplikace, Brno, jídlo, Albert Česká republika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Albert spouští v Brně testovací provoz prodeje potravin online. Aplikace Albert Domů Zdarma nabídne široký sortiment zaměřený na čerstvé a zdravé potraviny za výhodné ceny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.