Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Davídek se narodil dřív a o život mu šlo i podruhé. Malý bojovník oslavil první narozeniny

Někteří lidé se narodí podruhé. Přesně tak by se to dalo říct o malém Davídkovi, který se na svět přišel podívat před rokem, ale o dva měsíce dříve, než bylo v plánu. Chlapeček vážil pouze 820 gramů a měřil 36 centimetrů. V nemocnici si pak pobyl ještě tři měsíce, než se s rodiči mohl vydat domů. 

V květnu tak poprvé uviděl svůj domov, kde měl od té doby trávit dětství. Hned druhý den ale jeho rodiče zjistili, že jejich syn přestal dýchat. Ihned se proto obrátili na záchranáře.

Manželka okamžitě začala s první pomoci a telefonovali jsme na tísňovou linku. Ještě jednou všem velice děkujeme. Operátorce, která nám po telefonu poskytla cenné rady a byla velkou oporou, a také záchranářům, kteří přijeli a našeho chlapečka ošetřili. Byly to pro nás těžké chvíle. Velice si vážíme Vaší práce,“ popsal situaci Davídkův tatínek. 

Malý oslavenec už má rok

Tento týden si na nepříjemný zážitek rodina vzpomněla u daleko příjemnější události, Davídek oslavil své první narozeniny a jeho rodiče se proto u této příležitosti rozhodli zachráncům života svého synka poděkovat. 

Nesmírně nás svými slovy potěšil, děkujeme za ně. A na Hodonínsko posíláme srdečné blahopřání malému velkému bojovníkovi, přejeme mu hlavně hodně zdraví. A aby měl každý den mnoho důvodů k tomu šťastnému úsměvu, který má na fotce.“ přeje oslavenci mluvčí záchranářů Michaela Bothová. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Zzs jmk

Štítky Výročí, narozeniny, hrdina, bojovník, hodonínsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Davídek se narodil dřív a o život mu šlo i podruhé. Malý bojovník oslavil první narozeniny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.