Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Nejhorší dárky? Těhotenské testy a dětská bodyčka, rodiče tak říkají svým dětem, že by už rádi vnoučata

Nenašli jste pod stromečkem svůj vysněný dárek, přestože jste to Ježíškovi naznačovali celý půlrok? Věřte, že jste mohli dopadnout ještě daleko hůř. Například maminky a babičky občas umí být dost neempatické, zvlášť když se jedná o další potomstvo.

„Nejhorším“ dárkem zdaleka jen nemusí být sexy obleček paní Santové, který je o dvě čísla menší. Stejně tak pro ženu, která pod stromečkem čeká zásnubní prsten, bude každý jiný dárek zklamáním. Podle průzkumu společnosti Gift Card je pro ženy nejhorším vánočním dárkem vulgární spodní prádlo, špatná značka kosmetiky a nevhodný parfém. Muže pak podle průzkumu nepotěší měkké dárky, laciná a nevhodná elektronika a plyšové dárky. Ale věřte, že může být i daleko hůř.

Už podruhé jsem dostala těhotenský test

„Dostal jsem od babičky knížku Vaříme dětem – chutně a zdravě, podotýkám, že jsem gay a babi to moc dobře ví,“ pochlubil se jeden z uživatelů na Instagramu. Na stránce grafika a autora satirických koláží TMBK lidé zveřejňují ty největší vánoční „perly“. Najdete tu dárky jako Xanax (lék proti těžkým úzkostem), sadu alkohol testerů nebo „značkové“ pánské trenýrky Ghluin Klein. „Já jsem dostal detektor oxidu uhelnatého, akorát nevím, k čemu mi bude v rodinném domě, kde nemáme plyn,“ svěřil se další z uživatelů. Častým (ne)dárkem jsou také výherní losy, na kterých většinou ale žádná výhra není.

Poměrně pikantním druhem vánočních dárků jsou těhotenské testy, dětské oblečky a knihy o výchově dětí párům, které zatím žádné dítě neplánují. „Já jsem od mámy už podruhé dostala těhotenský test, že by jako už ráda vnoučata. Tentokrát mi to dala navíc před přítelem, který to úplně nepobral,“ svěřuje se anonymní uživatelka. Jiní místo těhotenského testu dostali rovnou Kámasútru.

A co vy, dostali jste někdy od Ježíška nevhodný dárek?

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto TMBK, Pixabay

Štítky dárky, trapas, Vánoce, těhotenství, děti, těhotenský test, Ježíšek, Instagram, Kámasútra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejhorší dárky? Těhotenské testy a dětská bodyčka, rodiče tak říkají svým dětem, že by už rádi vnoučata  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.