Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Notino si hýčká své zaměstnance: Nabízí stabilní práci, mzdu i atraktivní benefity

PR článek

Brněnský gigant Notino, největší internetový obchod s parfémy a kosmetikou v Evropě, rozšiřuje tým zaměstnanců v logistickém skladu. Notino zaměstnává více než 1 400 lidí a motivuje lidi férovou mzdou, řadou bonusů i atraktivními benefity.

Lídr na poli krásy a e-commerce rozšiřuje počty zaměstnanců v logistice ve snaze uspokojit stále se zvyšující poptávku veřejnosti. Epicentrem firmy s šestnáctiletou tradicí, která působí na 24 evropských trzích a nabízí více než 55 tisíc produktů od 1 150 značek, je Rajhrad. Právě zde, 13 km od Brna, se nachází distribuční centrum společnosti Notino. Zájemce o práci čeká nástupní mzda 22 tisíc korun. Po uplynutí zkušební doby se základní mzda navyšuje na 26 tisíc korun, a navíc si každý zaměstnanec může přijít na bonus ve výši 8 tisíc korun za produktivitu a kvalitu odvedené práce. Spolu s tím si pak pracovníci přijdou také na jednorázový náborový bonus v hodnotě 12 000 Kč a v případě odpracovaného roku pak výroční prémii 18 tisíc korun.

Kromě finančního ohodnocení se zaměstnanci mohou těšit na řadu atraktivních benefitů, jako jsou plně hrazené stravenky, zaměstnanecká sleva na produkty z Notino e-shopu, dotované občerstvení na pracovišti zdarma, dva dny zdravotního volna navíc a mnoho dalšího. „Já osobně nejvíce využívám stravenky a Multisportku. Ale nejlepší na práci v Notinu jsou lidé a kolektiv. Člověk si může vydělat hodně nad rámec fixního platu, což každý ocení. Mně skoro každý měsíc vyjdou normy tak, že dostávám mimořádné bonusy,“ shrnuje výhody práce v Notinu Aneta Adámková, která pracuje na pozici pickera.

Velkou výhodou pro zaměstnance jsou také vlastní autobusové linky. Firemní autobus sváží zaměstnance zcela zdarma do práce a z práce. Firma také dělá maximum pro ochranu svých zaměstnanců. V souvislosti s pandemií koronaviru tak zavedla řadu ochranných opatření. „Do skladu není povolen vstup návštěvám ani nepovolaným osobám. Při příchodu je zaměstnancům měřena tělesná teplota bezkontaktním teploměrem a v případě teploty přesahující 37,5° posíláme lidi rovnou domů. Dále nabízíme k dispozici ochranné rukavice, roušky a prostředky pro dezinfekci rukou přímo na místě. Kromě toho také veškeré prostory skladu i firemní autobusy procházejí pravidelnou dezinfekcí,“ popisuje preventivní opatření ve skladu Hana Veselá, HR manažerka ve společnosti Notino.

Týmy v distribučním centru v Rajhradě pracují ve čtyřech odděleních – příjem, vychystávání zboží, balení a expedice. Všechny čtyři týmy dohromady pracují na tom, aby byly objednávky včas odbaveny a zákazníci ve všech 24 zemích byli maximálně spokojeni. „Práce v distribučním centru v Rajhradě je dost různorodá. Člověk je zde v neustálém pohybu a rozhodně tu není čas na nudu. Při nástupu projdou naši lidé důkladným zaškolením pod vedením zkušených školitelek, aby se ve své práci dobře orientovali a celý proces byl pro ně jednodušší. Jednotlivé týmy pak využívají moderní techniku, která značně ulehčí práci – čtečky, počítače, vlastní systémy pro řízení skladu a jiné,“ uzavírá Veselá.

Přehled všech volných pozic, včetně detailních informací ohledně práce v distribučním centru v Rajhradě, najdete na webových stránkách společnosti.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Notino, Brno, práce, logistický sklad, nabídka, mzda, Rajhrad, Evropa, Hana Veselá, pandemie covidu-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Amazonka Regina

Pěkný článek, takový krásně čtivý. Jen realita je však trošku jiná. Zkráceně: "Když ptáčka lapají... ????

Středa, 30. září 2020, 17:09Odpovědět

Notino si hýčká své zaměstnance: Nabízí stabilní práci, mzdu i atraktivní benefity  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.