Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zmáčkněte spoušť zábavy na střelnici Trigger service

PR článek

Přijďte si zastřílet na jednu ze tří nejmodernějších střelnic v České republice. Že nemáte zbroják ani vlastní zbraň? Nevadí. V brněnském Trigger service máme na výběr z 89 zbraní a ze dvou typů střelnic: terčové a bojové. Po celou dobu vaší návštěvy se vám budou věnovat naši zkušení instruktoři. Třešnička na dortu? Najdete nás v centru Brna, hned vedle zastávky MHD.

Nováčci se neztratí

Pro všechny začátečníky máme navíc v Trigger service předem připravený balíček START, který vám poskytne pronájem stanoviště, asistenci instruktora, zbraň dle vašeho výběru a samozřejmě chrániče zraku a sluchu. A jestli vás střelba chytí za srdce, můžete se u nás připravit na získání vlastního zbrojního průkazu. V našem přípravném kurzu se naučíte, jak zbraň správně držet, ovládat a nabíjet. A také jak zaujmout správný postoj při střelbě.

Střelecké balíčky pro každého

Chcete se cítit jako Captain America? Rádi vaše přání splníme. Z našich střeleckých balíčků si vybere opravdu každý. Pro všechny nadšence speciálních jednotek nabízíme například balíček S.W.A.T. Balíček České zbraně určitě potěší milovníky zbraní české výroby. A co je naše žhavá novinka? Balíček COVID-19: zničte virus v podobě terče s pomocí tří různých zbraní. Všechny balíčky navíc můžete zakoupit jako dárek a potěšit tak své blízké.

Kurzy na střelnici i v přírodě

V Trigger service pro vás pravidelně pořádáme řadu kurzů, na které se můžete přihlásit. Pro zkušené střelce jsme přichystali třeba kurz Pokročilá pistole. V každodenním životě asi nejvíc využijete znalosti z kurzů sebeobrany se zbraní. Máte rádi pobyt venku? Přihlaste se na kurz Survive – přežití v přírodě. Po něm už vás v lese nic nepřekvapí. Nezapomínáme ani na větší skupiny. Vezměte své kolegy a užijte si u nás nevšední teambuilding. Zábavu i občerstvení zajistíme my. Těšíme se na vás!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky trigger service, střelnice, Brno, zbraň, Trigger, Česko, Captain America

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zmáčkněte spoušť zábavy na střelnici Trigger service  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.