Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Kraví hoře se o víkendu předvede více než stovka sportovních klubů 

PR článek

Přemýšlíte, že dáte děti na sport a nevíte, co by je bavilo nejvíc? Odpověď může dát víkendová akce na Kraví hoře. Tradiční událost brněnských sportovních klubů Den náborů na koupališti na Kraví hoře a v přilehlém parku nabídne v sobotu 5. 9. 2020 od 9 do 18 hodin širokou škálu sportovních a zájmových činností.

 „Děti si mohou vyzkoušet, co je nejvíc baví a případně si vybrat sport, pro který mají vlohy. Rodiče zde dostanou všechny potřebné informace, jak se zvolenému sportu dál věnovat,“ odhaluje Petr Hladík, první náměstek primátorky města Brna.

Cílem stále populárnější akce, kterou organizuje společnost STAREZ – SPORT, a.s., je přilákat děti ke sportování, a to bez ohledu na věk nebo zkušenosti. Trenéři se zde snaží vyvrátit zažité mýty, jako jsou např. nutné predispozice dětí k danému sportu či jeho finanční náročnost. 

Od hokeje po králičí hop

Letošní účast sportovních klubů na pátém ročníku akce poprvé přesahuje stovku. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet mimo běžných sportů, jako je např. hokej, florbal, baseball, tenis, gymnastika či tanec, také méně známé, např. ragby, lakros, headis, vodní a bojové sporty, curling, biatlon, jezdectví, králičí hop nebo pole dance. Zastoupeny budou i různé volnočasové aktivity pro sportovně méně nadané děti. 

Vedle ukázek různých sportovních odvětví jsou připraveny také soutěže a další doprovodný program. Vstup je zdarma.
Více informací o akci naleznete na webových stránkách www.dennaboru.cz.

Ohodnoť článek

Foto Den náborů

Štítky Den náborů, starez-sport, Brno, Kraví hora, sportovní kluby, sport, děti, sportovní klub, STAREZ - SPORT, a.s., Petr Hladík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Kraví hoře se o víkendu předvede více než stovka sportovních klubů   |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.