Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Koupaliště Riviéra se bude loučit s létem ve velkém stylu. Na návštěvníky čeká rozmanitý program a zlevněné vstupné

PR článek

Oblíbené brněnské koupaliště Riviéra se bude o posledním srpnovém víkendu loučit s létem. Návštěvníci se tak mohou v sobotu 29. a v neděli 30. srpna 2020 těšit na celou řadu zajímavých aktivit a koncertů. Navíc za výrazně zlevněné vstupné.

Akce Rozloučení s prázdninami nabídne v sobotu a neděli od 9 do 18 hodin vedle klasických vodních radovánek také tanec, zpěv i kouzla. Umělecký zážitek poskytnou např. podvečerní koncerty zpěváka Pavla Callty či hudební skupiny Slza, dále pak skupiny Inverzia, bubenické kapely Ritmo Factory a vokální skupiny Kru Kru Voices. 

Možná přijde i kouzelník

Děti se mohou zapojit do hravého vystoupení Yvetty Blanarovičové nebo tanečníka Jana Ondera s DSP Kometa, zažít chvíli magie s kouzelníkem Magic-R, nebo se nechat pohltit výkony tanečních skupin Magic Free Group, Street Soul, B-Fresh či brazilských tanečnic Rio Dance. 

Malí účastníci si budou moci na vlastní kůži vyzkoušet umění akvabel a mažoretek, v tanečních workshopech zatancovat např. orientální tance či twerk. Návštěvníci zažijí nezapomenutelnou vědeckou show s VIDA!, dále je připravena tvořivá dílna, skákací hrad či boulder na lezení. 

Dospělí za vstup zaplatí pouze 50 korun, děti do 14 let budou moci na Riviéru zdarma. Rozloučení s prázdninami se koná za podpory Statutárního města Brna pod záštitou prvního náměstka primátorky Brna, Mgr. Petra Hladíka.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Sportujeme v Brně

Štítky koupaliště, riviéra, loučení s létem, starez-sport, styl, léto, koncert, Yvetta Blanarovičová, Možná přijde i kouzelník, Petr Hladík, Brno, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště Riviéra se bude loučit s létem ve velkém stylu. Na návštěvníky čeká rozmanitý program a zlevněné vstupné  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.