Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

O víkendu se pojede Velká cena poprvé bez diváků. Brno jim nabídne alespoň debatu s osobnostmi motorismu

O víkendu se v Brně poprvé v historii pojede závod mistrovství světa silničních motocyklů bez diváků. Brno jim však zážitek nahradí alespoň autogramiádou a besedou s osobnostmi motocyklového sportu. Fanoušci se mohou setkat například s Karlem Abrahamem už ve čtvrtek 6. srpna v kině Scala.

Kvůli celosvětové pandemii koronaviru mají letos fanoušci zakázán vstup na Masarykův okruh, kde se tento víkend proti sobě postaví špičky šampionátu silničních motocyklů. Na své si tak tentokrát přijdou v centru města.

Pro účast na akci je nutné se předem zaregistrovat na webových stránkách.

„Na pódiu se představí čtveřice atraktivních hostů. Návštěvníci se mohou těšit na dlouholetého závodníka MotoGP Karla Abrahama, motocyklovou československou legendu Petra Baláže, ředitelku Automotodromu Bno Ivanu Ulmanou a Martina Straku, kterého mnozí znají jako hlasatele z našeho okruhu, komentátora motoristických závodů a v neposlední řadě jako fotografa,“ pozval na besedu tiskový mluvčí pořádajícího Automotodromu Brno Petr Boháč.

Hodinová beseda začne v 15 hodin a moderovat ji bude Borek Kapitančík z Českého rozhlasu Brno, na kterém bude živě přenášena. Přichystán je také live-stream na Youtube. Návštěvníci budou muset mít po dobu debaty roušky.

Vedle debaty se mohou fanoušci motorismu těšit i na doprovodný program na Moravském náměstí. Návštěvníky čeká distanční autogramiáda Karla Abrahama, výstava současných a historických závodních strojů a moderovaný program Českého rozhlasu Brno.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MMB

Štítky motogp, setkání, Scala, Brno, Karel Abraham, pandemie covidu-19, Masarykův okruh, Mistrovství světa silničních motocyklů, Martin Straka, Český rozhlas Brno, YouTube

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se pojede Velká cena poprvé bez diváků. Brno jim nabídne alespoň debatu s osobnostmi motorismu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.