Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Rodině se na dovolené ztratil chlapeček. Uplakaného dítěte u silnice si všiml duchapřítomný muž

V noční můru se během chvíle stala v neděli odpoledne dovolená pro rodinu na dovolené u boskovické přehrady. Během pobytu v penzionu nedaleko Velenova se jim ztratil malý chlapeček. Ve stejnou chvíli se dítěte plačícího u silnice všiml duchapřítomný svědek, kterému nebyl osud dítěte lhostejný.

Muž u chlapečka zastavil a snažil se z plačícího dítěte dostat, jak se jmenuje a kde má rodiče. Dítě bylo však velmi rozrušené, muž proto zavolal policisty a s chlapečkem počkal do jejich příjezdu. 

Ani policisté však z rozrušeného chlapečka v předškolním věku nedokázali dostat žádnou informaci. Rodiče se tak vydali hledat po okolí. Nejdříve projeli obcí Velenov, avšak chlapce zde nikdo neznal ani nehledal. Zkusili proto štěstí o vesnici dál, kde navštívili i zdejší kemp.

Ani zde se však po dítěti v danou chvíli nikdo nesháněl. Hlídka tedy pokračovala dál v pátrání po rodičích. O pár minut později se na policisty usmálo štěstí, když je kontaktoval operační důstojník, že na tísňovou linku se ozvala zoufalá žena, která ztratila syna.

„Matka sdělila, že bydlí v penzionu v blízkosti kempu, kde jsou s rodinou na dovolené a už nějakou dobu hledají své dítě," uvedla policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Pak už přišlo jen šťastné shledání, kdy policisté malého tuláka v pořádku předali jeho rodičům. „Tímto patří také velké poděkování všímavému občanovi, kterému nebylo  samotné plačící dítě u silnice lhostejné," uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky chlapeček, ztracený, boskovice, nádrž, silnice, Velen, Velenov, penzion

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodině se na dovolené ztratil chlapeček. Uplakaného dítěte u silnice si všiml duchapřítomný muž  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.