Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Svatba na zámku a přitom v centru Brna? Letohrádek Mitrovských nabízí prostředí jako z pohádky

PR článek

Nádherné zámecké prostředí, přitom v samém centru Brna. Letohrádek Mitrovských nabízí unikátní prostory pro menší i větší svatby.

Kontakt na nezávaznou prohlídku prostor: : Mgr. P. Lukas, e-mail: letohradekbrno@seznam.cz, tel.: 605 972 588; www.letohradekbrno.cz

Krásný freskový sál s malovanými průhledy

Letohrádek Mitrovských je pozdně barokní objekt uprostřed malého parčíku blízko Výstaviště a Mendlova náměstí. Bílá dekorativní stavba nabízí hned několik variant pro obřad i menší hostinu. Nejoblíbenějším prostorem je fotogenický freskový sál s dominantním schodištěm a malovanými průhledy do snové krajiny z konce 18. století.

Svatba klidně pro stovku hostů

Početně menší svatby mohou využít zlatý zrcadlový salónek, a když vyjde pěkné počasí, určitě přijde vhod venkovní terasa, která je propojená s parkem balustrádou a kamenným schodištěm s vázami. Počet svatebních hostů má ve všech historických prostorách své limity, ale pro letohrádek není problémem ani 100 svatebních hostů.

Svatební hostiny pořádané v zrcadlovém salónku jsou určeny pro 15 – 30 osob, v hlavním sále při rautové úpravě pak kolem 80 osob. Svatební párty lze v letních měsících uspořádat také na dlážděné terase.

Samozřejmostí je květinová výzdoba z živých květin a v nabídce jsou také další služby jako například polštářky pod prstýnky, červený koberec, živá hudba, fotograf nebo drobné občerstvení, které oceníte především v horkých prádzninových měsících. Velkou výhodou je parkování přímo u letohrádku a dobrá dostupnost MHD.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky letohrádek mitrovských, svatba, pronájem, letohrádek, Brno, pohádka, zámek, Mendlovo náměstí, terasa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svatba na zámku a přitom v centru Brna? Letohrádek Mitrovských nabízí prostředí jako z pohádky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.