Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Od neděle se na několik měsíců uzavře přechod mezi Tescem a Vaňkovkou na Dornychu

Řidiče i chodce čekají změny v dopravě v centru Brno. Kvůli projektu stavby tramvaje na Plotní ulici dojde od neděle 12. července až do konce listopadu k omezení průjezdnosti křižovatky Dornychu a Úzké. Doprava bude svedena ze třech pruhů do dvou, kvůli pracem se zruší i přechod pro chodce mezi Vaňkovkou a obchodním domem Tesco.

K omezení dojde i ve směru na Hybešovu a Nové sady, kde bude doprava svedena ze třech do jediného pruhu. „Následkem toho se sníží kapacita křižovatky a její průjezd může trvat déle. Rádi bychom poprosili řidiče o trpělivost a pochopení," vyzývá město na portálu Kopeme za Brno.

S postupem prací souvisí i dočasné zrušení přechodu Tesco x Vaňkovka. „Pěší mohou využít lávky, která vede z obchodního domu do galerie," stojí na webu. Přejít pak lze také přes přechod na křížení ulice Úzká s Trnitou, kde vede další trasa na autobusové nádraží.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Google Maps

Štítky Tesco, dornych, Vaňkovka, přechod, uzavření, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Nicak

Je pomalu cas zavrit vsechny tri tunely, trochu to rozkopat v Zidenicich u kasaren, trochu kolem vystaviste a zatarasit Uvoz, Kotlarskou a Sportovni. Porad jeste nekam lidi zkousi jezdit... A samozrejme jeste na Ceske, Moravaku, Malinaku, Mendlaku a u nadru bych zacal menit koleje.

Pondělí, 13. července 2020, 11:10Odpovědět

Od neděle se na několik měsíců uzavře přechod mezi Tescem a Vaňkovkou na Dornychu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.