Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak naplánovat stěhování a nespálit se?

PR článek

Stěhování je vždycky emočně vypjatou situací, na jedné straně se těšíte do nového domova, ale zároveň jste ve velkém stresu, strachujete se, zda zvládnete všechno včas zabalit, jestli budete mít dost krabic, máte starost, aby všechny vaše věci v pořádku dorazily na místo určení a abyste nemuseli prohrabovat všechny zavazadla, až budete hledat kartáček na zuby.

Stěhování ale zdaleka nemusí být tak stresující, stačí dodržet pár jednoduchých zásad – když budete mít všechno předem připravené a dobře naplánované, proběhne přesun domácnosti bez potíží a v klidu.

Nechte si dost času

Pokud vám zrovna nemá vypršet nájemní smlouva nebo vás neomezuje něco jiného, se stěhováním nespěchejte. Začněte ho plánovat co nejdřív, to ano, ale na samotný přesun nábytku a dalšího vybavení si nechte dost času. Přemýšlejte, kolik reálně budete potřebovat času na to, abyste všechny své věci v klidu zabalili a připravili na převoz. Balit můžete klidně měsíc, vždy třeba jen pár minut denně – je to lepší, než být nuceni zabalit všechno ve dvou dnech. Čím víc je na balení času, tím víc můžete přemýšlet, co kam dát, a nejste zbytečně ve stresu. Je dobré si každou krabici nadepsat číslem nebo písmenem a do poznámkového bloku si zapisovat, co která obsahuje, abyste v novém domově věděli, kam sáhnout, až budete něco konkrétního hledat. Zabalte nejdříve věci, které moc často nepoužíváte, a až úplně nakonec předměty denní potřeby.

Vybíráme kvalitní stěhovací firmu

Stěhovací službu si na požadovaný termín zarezervujte co nejdříve, a až se bude termín blížit, raději se ujistěte, že vše platí. Kvalitní stěhovací firma vám stěhování velmi usnadní, nejen že zajistí převoz objemného vybavení domácnosti i všech krabic a zavazadel, ale také se postará o naložení a vyložení, což ocení zejména ženy a starší lidé. Pokud sháníte levnou a kvalitní stěhovací službu, můžeme doporučit společnost Stěhování Staněk v Brně. Mají k dispozici vyškolené zaměstnance a rozsáhlý vozový park, takže se snadno přizpůsobí vašim potřebám. Poskytuje jak stěhování domácností, tak i kanceláří, klavírů nebo například ledniček a praček. Navíc když si stěhování objednáte alespoň deset pracovních dní předem, dostanete desetiprocentní slevu. Takže plánovat dopředu se opravdu vyplatí!

Ohodnoť článek

Štítky stěhování, Brno, staněk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak naplánovat stěhování a nespálit se?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.