Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Růžovou brněnskou legendu plnou erotiky vystřídá spořádaný život. Místo Moulin Rouge brzy vyroste bytový dům

Zájemci o placenou erotiku po Brně mají důvod ke smutku. Vyhlášený noční erotický klub Moulin Rouge se brzy změní na bytový dům. Majitel známé růžové budovy na rohu Slovákovy a Kounicovy noční podnik nahradí devíti patry moderních nájemních bytů.

Polonahým ženám, tančícím okolo tyčí, neonům a těžce erotické atmosféře v Moulin Rouge odzvonilo. Majitel nejznámějšího růžového domu v Brně se rozhodl svůj byznys přehodnotit a noční klub nahradit polyfunkčním devítipatrovým domem. O zahájení územního řízení informovali úředníci z městské části Brno-střed už minulý týden. 

O osudu Moulin Rouge rozhodly i webové stránky majitele společnosti Winning Estate, které budoucí objekt nastiňují na vizualizacích. Moderní podoba budovy nebude nijak připomínat původní podnik a nabídne bydlení v bytech o velikosti od 1+KK po 4+KK, přičemž budou mít někteří z budoucích nájemníků i balkony. Kateřina Jelínková z firmy Winning Estate prozatím nechce prozradit více informací. 

Rozverné legendy o domu s neony kolují Brnem už více než dvě a půl desetiletí. Zaměstnanci se proto do opuštění podniku nijak nehrnou. 

„Už dlouho se mluví o tom, že zavřeme, ale myslím, že to tak jednoduché nebude. Tenhle dům má bohatou historii, podnik je tady přes pětadvacet let a lidé z okolí jsou na něj zvyklí. Zatím fungujeme dál,“ zmínila pro Brněnský Deník barmanka, která si přála zůstat v anonymitě.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook Moulin Rouge, Winning Estate

Štítky noční klub, Brno, Moulin Rouge, byt, dům, Brno-střed, erotika, bytový dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Růžovou brněnskou legendu plnou erotiky vystřídá spořádaný život. Místo Moulin Rouge brzy vyroste bytový dům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.