Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost STAREZ – SPORT spustila registrace do dětských příměstských táborů plných zdravého pohybu

PR článek

Letní olympiáda se letos kvůli koronaviru konat nebude, sportování samotné však epidemie nezahubila. Ideální příležitost pro zdravý pohyb dětí představují brněnské příměstské tábory pořádané společností STAREZ – SPORT, a. s., jejichž nabídka se letos výrazně rozrostla. Přibyly nové turnusy na koupališti Riviéra a premiérově se tábory uskuteční také na Koupališti Zábrdovice.

„Chceme tímto vyjít vstříc zejména rodičům. Kvůli koronaviru se zrušila řada akcí, někteří nemají kam dát děti na hlídání. My jim nabízíme lákavou variantu v atraktivním prostředí,“ říká náměstek brněnské primátorky Petr Hladík.

Tábory na Riviéře se těší velké oblibě

Na Riviéře se příměstské tábory zaměřené na sport konají už několik let a získaly značnou oblibu. Děti od 6 do 10 let si na nich užijí pestrý program plný pohybu doplněný návštěvou blízkých atrakcí jako vědecké centrum Vida!, lanový Jungle Park či Areál dopravní výchovy.

„Zatím nevíme, jak to bude s přístupem do vody, to bude záležet na vládě. Ale v případě omezení nabídneme alternativní program, což platí i pro nepřízeň počasí,“ přibližuje organizátor Martin Müller ze společnosti STAREZ – SPORT, a. s. „V Zábrdovicích to bude trošičku jiné, ale hlavním cílem rovněž je, aby se děti hýbaly,“ naznačuje Müller.

Podrobné informace o příměstských táborech nabízí web www.primestakbrno.cz.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky starez-sport, příměstské tábory, děti, aktivity, prázdniny, příměstský tábor, Letní olympijské hry, Petr Hladík, Martin Müller, VIDA! science centrum, COVID-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost STAREZ – SPORT spustila registrace do dětských příměstských táborů plných zdravého pohybu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.