Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Většina Čechů jsou věční začátečníci. Víte, na jaké úrovni je vaše angličtina?

PR článek

Není žádným tajemstvím, že Češi mají problémy s angličtinou. Podle loňského průzkumu globální vzdělávací společnosti EF Education First jsou Češi ve znalosti angličtiny jako druhého jazyka až za Polskem a Maďarskem. Pojďte se otestovat a zjistěte, jak jste na tom s angličtinou vy.

Otestujte se 

Jakékoliv testy jsou strašákem každého z nás, nevyjímaje testy z angličtiny. Pokud ale chceme zjistit, na jaké úrovni angličtiny se nacházíme, nebo co máme v dané úrovni umět, je rozřazovací test skvělým měřítkem. 

Nejrychlejší je otestovat se online a zdarma. A to je přesně to, co vám teď nabízíme. Následující vstupní test z angličtiny obsahuje 120 otázek, které jsou zaměřené na vaši slovní zásobu, gramatické jevy, schopnost porozumění a orientaci v anglickém jazyce. 

Abychom vás při testu z angličtiny nezatěžovali příliš náročnými otázkami, složitost testu se postupně zvyšuje. Nejdříve dostanete otázky nejnižší úrovně A1 (začátečníci), které postupně stoupají až do úrovně profesionálů (C2). Test pro vás končí na té úrovni, kam až sahají vaše znalosti.

SPUSTIT TEST Z ANGLIČTINY

Jaké jsou úrovně angličtiny?

Test z angličtiny vám během několika minut ukáže, na jaké jazykové úrovni angličtiny se momentálně nacházíte v souladu s normami EU, tedy podle Společeného evropského referenčního rámec pro jazyky (SERRJ). 

Hodnotí se především schopnost porozumění, mluvení a psaní. Výsledkem jsou pak tyto úrovně: A1 – Beginner, A2 – Elementary, B1 – Intermediate, B2 – Upper Intermediate, C1 – Advanced a C2 – Proficiency.

Před testem si zopakujte základní anglickou gramatiku 

Pokud se s gramatikou příliš nekamarádíte, osvěžte si před psaním testu gramatické jevy, které se v didaktických a rozřazovacích testech z angličtiny vyskytují. Začněte u článku Anglická gramatika, který funguje jako takový rozcestník. Shrnuli jsme v něm veškerou důležitou gramatiku pro jednotlivé jazykové úrovně. 

A na co byste se měli zaměřit nejvíce? Rozhodně na anglické časy. Ty bývají v anglických testech nejobávanější, ale když si je procvičíte, nemáte se čeho bát. 

Otestoval jsem se a nic moc

Otestovali jste se a zjistili, že chybujete v základních věcech a výsledky neodpovídají vašemu očekávání? Pojďte to změnit. 

Zapište se na kurzy angličtiny do jazykové školy ve vašem okolí, nebo studujte online s kurzy onlinejazyky.cz ze svého domova. Procvičíte si v nich gramatiku, slovíčka i výslovnost. 

A co mluvení? Anglickou konverzaci si můžete procvičit i online v konverzačních klubech, které vám pomohou odstranit strach z mluvení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky angličtina, Polsko, Maďarsko, Evropská unie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Většina Čechů jsou věční začátečníci. Víte, na jaké úrovni je vaše angličtina?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.