Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Co pro vás Globus v aktuální situaci dělá?

PR článek

Koronavirová pandemie se dotýká každého z nás. Jak ochránit naše zdraví a bezpečí i při běžných činnostech, jako je nákup potravin a zboží denní potřeby? V hypermarketu Globus dělají vše proto, abyste mohli nakupovat co nejefektivněji a bez zbytečných rizik.

Jak vás při nákupu Globus chrání? 

Jednou z největších předností nakupování v síti hypermarketů Globus je opravdu široká nabídka zboží. V rámci jednoho nákupu snadno pořídíte vše, co byste mohli potřebovat.

Velkou výhodou prodejen Globus jsou také velkorysé prostory, díky nimž pro vás bude snadné dodržovat doporučenou bezpečnou vzdálenost od ostatních nakupujících i personálu. 

Spolehnout se můžete rovněž na zvýšená hygienická opatření, která hypermarket Globus pro vaši bezpečnost pečlivě dodržuje. Pravidelně pro své zákazníky nechává dezinfikovat košíky a vozíky, čistit všechny povrchy na ploše prodejny i v zázemí hypermarketu. Zaměstnanci používají jednorázové rukavice i obaly. V každém Globusu u vstupu do prodejny také naleznete stojany s dezinfekčním přípravkem a jednorázovými rukavicemi. 

Tipy pro vaše nákupy   

Nakupujte se Scan&Go 

Se službou Scan&Go nakupujte rovnou do vaší tašky. Je to rychlejší, bezkontaktní, a tedy i bezpečnější. Pro ještě větší bezpečnost můžete Scan&Go využít přímo ve vašem mobilním telefonu. Stačí si stáhnout aplikaci Můj Globus a zboží snadno naskenovat.  

Používejte inteligentní nákupní seznam a nákup si dopředu naplánujte 

Velmi nápomocným pro vás může být nákupní seznam, který je součástí aplikace a lze ho sdílet s celou vaší rodinou. V pohodlí domova si promyslete, na které položky byste neměli během vašeho nákupu v Globusu zapomenout, a pokud budete nakupovat přes Scan&Go, již nakoupené zboží se vám bude ze seznamu samo automaticky odškrtávat. 

Plaťte bezkontaktně 

Pro bezpečnější nákup raději při placení zvolte bezkontaktní platbu platební kartou.  

Hotová jídla, která stačí jen ohřát

I když je restaurace v hypermarketu Globus uzavřená, naši kuchaři pro vás stále vaří ve stejné kvalitě. Nyní si pro vás naši kuchaři připravili hotová jídla, která najdete v regálu SNADNÉHO VAŘENÍ nebo v označených chladících boxech přímo uvnitř našeho hypermarketu. Doma pak stačí naše hotovky jen ohřát.

Objednejte si hotová jídla z Restaurace Globus přes Dáme jídlo  

Nově můžete využít i službu Dáme Jídlo, kde si můžete objednat výborný oběd nebo večeři z naší Restaurace Globus. Jděte na www.damejidlo.cz, vyberte si výborné jídlo za skvělé ceny z Restaurace Globus a vychutnejte si ho u vás doma. Nyní můžete objednat zde.

Ať už vyrazíte na nákup kamkoliv, buďte na sebe opatrní a ohleduplní k sobě i k zaměstnancům, kteří i v těchto dnech zabezpečují nám všem nákupy potravin i jiného zboží. Více informací o bezpečném nakupování i aktuality ohledně provozu hypermarketů Globus najdete na www.globus.cz.  

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, koronavirus, aktuality, jídlo, Scan&Go, DámeJídlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Co pro vás Globus v aktuální situaci dělá?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.