Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na kvalitě masa záleží. Malá rodinná firma dodává špičkové krmivo pro pejsky

PR článek

Na kvalitním jídle záleží nejen u lidí, ale stejně tak i u zvířat. Přesně to si uvědomují manželé Milcovi, zakladatelé firmy Do psí misky. Ve Šlapanicích tak najdete kamennou prodejnu, kde nabízí mražená masa, doplňky stravy, pamlsky a mnoho dalších dobrůtek pro čtyřnohé přátele.

Maso z českých chovů

Do psí misky je malá rodinná firma, která se stará o výrobu, prodej a distribuci krmiv pro masožravá zvířata v zájmovém chovu. „Na trhu jsme od roku 2013 a od počátku jsme se zaměřili na kvalitu výrobků, které dodáváme na trh. Obstaráváme maso nejvyšší  kvality a pokud možno výhradně z českých zdrojů," svěřili se majitelé firmy Tomáš a Kateřina Milcovi. 

Kvalitu si prý udržují na základě několika základních faktorů. „Nakupujeme pouze u prověřených dodavatelů. Neustále kontrolujeme kvalitu vyráběného zboží, veškerou surovinu ihned zpracováváme, pravidelně odesíláme vzorky k rozboru a všechny naše výrobky každý den ochutnávají naši vlastní pejsci, a to vše pro vaši spokojenost," dodali majitelé.

Naši pejsci jsou našimi nejpřísnějšími strávníky

Jaká je nejvěrohodnější kontrola kvality? Štěká u majitelů doma. „Máme smečku málopočetného plemene Curly coated retrievera, kterou našimi výrobky krmíme. Oni jsou velice přísní strávníci. Na našich produktech jsme odchovali i dva vrhy kudrnatých štěňat, a proto si za nimi stojíme," doplňují manželé.

Individuální přístup k zákazníkovi

Kamennou prodejnu Do psí misky najdete na adrese Kalvodova 236/1 ve Šlapanicích. Otevřeno mají každý všední den od 10 do 17 hodin. 

Milcovi si přitom ve svém podnikání zakládají na velmi individuálním přístupu k zákazníkům. A nejde jen o rozvoz až do domu, který podle přání zákazníka rádi provedou. „Zakládáme si na rodinném, vstřícném a individuálním jednání se zákazníky. Naše práce nás baví a za to děkujeme i našim skvělým zákazníkům," říkají Milcovi.

Novinkou letošního roku je otevření kamenné prodejny ve Šlapanicích. Zákazníci zde najdou široký sortiment masa, od kuřecího přes vepřové, hovězí až po skopové. Nabídka je opravdu pestrá, jde o masa mletá, kusová, sekaná a také vnitřnosti a kosti.  „Můžete si vybrat jednodruhové balíčky nebo již připravené kompletní směsi. Vše je mražené a baleno do kompaktních obalů pro snadné uložení do mrazáku," lákají manželé.  Zvláště sklenice plná vybraného masa s názvem „Zavařenej B.A.R.F.“ je oblíbenou lahůdkou.

Pamlsky, sušená svíčková nebo produkty na podporu srsti a kloubů

V nabídce zákazníci jsou i netradiční pamlsky jako sušená svíčková, plíce nebo třeba vepřové ucho. „Nabízíme zde také pamlsky ve formě sušeného masa, které sušíme suchým vzduchem," dodávají Milcovi.

Výrobky firmy Do psí misky myslí i na pejsky se zdravotními obtížemi. „Nabízíme přírodní doplňky stravy, ať už na klouby, srst nebo třeba na podporu srdíčka," upřesňují manželé.

Všechny produkty najdete na webových stránkách www.dopsimisky.eu, kde si můžete udělat objednávku na osobní odběr. „Nebo se stavte jen tak, až budete mít cestu kolem, máme připraveny mrazáky plné masa," zvou manželé Milcovi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky do psí misky, psí žrádlo, maso, kvalita, Šlapanice, manželé, miska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na kvalitě masa záleží. Malá rodinná firma dodává špičkové krmivo pro pejsky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.