Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Obléknout se jako ve filmová hvězda a přitom pomáhat. V centru Brna podpoříte koupí oblečení mladé lidi s rakovinou

Pořídit si parádní kousek oblečení a peníze přitom věnovat na bohulibé účely, přesně takovou možnost mají nyní lidé v obchodní pasáži Rozkvět na náměstí Svobody. Nadační fond Pink Bubble, který pomáhá mladým lidem s rakovinou, zde pořádá dobročinný outlet s oblečením ze zahraniční filmové produkce.

Najdete v něm tak modely běžnějších značek, ale také opravdové poklady z návrhářských kolekcí.„Nenechte se zmást, nejde o pouhý výprodej obnošených věcí. Většinou jde o kostýmy, které si pro natáčení v ČR osobně vybraly kostymérky z americké filmové produkce. Některé zánovní kousky jsme také získali od našich spřátelených celebrit,“ říká k akci zakladatelka Nadačního fondu Pink Bubble, modelka Martina Šmuková.

Každý kousek pomáhá

Nadační fond Pink Bubble založila v roce 2012 modelka a první česká vítězka prestižní modelingové soutěže Elite Model Look Martina Šmuková. Fond za necelých osm let své existence rozdělil přes 15 milionů korun na pomoc potřebným v celé České republice. Splnil přání více než 200 pacientům a finančně podpořil 150 rodin v těžké životní situaci spojené s onkologickou léčbou.

řipojit k podpoře se můžete například prostřednictvím opakované dárcovské SMS ve tvaru DMS TRV BUBLINA 90 na číslo 87 777, nebo libovolnou částkou na webové stránce www.pinkbubble.cz

„Nákupem jakéhokoliv kusu přispěje nakupující celou částkou našemu Nadačnímu fondu Pink Bubble a pomůže tak splnit přání mladým lidem, kterým zkomplikovala život rakovina. Věřím, že si proto kromě pěkného oblečení od nás odnese i dobrý pocit,“ dodala Šmuková.

Pink Bubble Outlet lze do konce března (nebo do vyprodání zboží) navštívit  v přízemí obchodního centra OC ROZKVĚT na náměstí Svobody 16, a to ve všední dny od 13:00 do 18:00 hodin. K dispozici jsou skvělé módní kousky, dámské i pánské oblečení, boty, šperky a doplňky. Na veškeré oblečení se vztahuje 30 - 70% sleva z původních prodejních cen.

Peníze za oblečení budou plnit přání mladým pacientům

Výtěžek z prodeje použije nadační fond především na plnění přání mladých lidí, kteří prochází onkologickou léčbou. Na webových stránkách nadace www.pinkbubble.cz jsou jednotlivé příběhy pacientů, které lze podpořit i napřímo. Kromě pořízení drobných dárků, aktivit a radostí, které pomáhají náročnou léčbu ustát, přispívá Pink Bubble na rehabilitační a zdravotnické pomůcky a na služby, které samotnou léčbu usnadňují.

Organizuje také společné víkendy, na nichž se pacienti seznámí, mohou se inspirovat, vzájemně si poradit a také si vyzkoušet, co všechno po léčbě zvládnou. Nemalou energii a finance dává Pink Bubble také do podpory mladých onkopacientů při zapojování zpátky do běžného života (brigády, kurzy, vzdělávací semináře) tak, aby se co nejdříve mohli postavit na vlastní nohy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pink Bubble

Štítky nadační fond Pink Bubble, Pink Bubble, oblečení, filmová produkce, rakovina, nadační fond, Brno, Martina Šmuková, Česko, Elite Model Look

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obléknout se jako ve filmová hvězda a přitom pomáhat. V centru Brna podpoříte koupí oblečení mladé lidi s rakovinou  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.