Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Bělohlav zamířil z Pardubic do Brna, v Kometě bude asistentem

Hokejový trenér Radek Bělohlav rozšířil realizační tým Komety Brno, kde bude jedním z asistentů hlavního kouče a majitele klubu Libora Zábranského. V pondělí Bělohlav skončil na střídačce Pardubic, kterým patří v extraligové tabulce poslední místo.

Bývalý útočník Bělohlav je trojnásobným mistrem extraligy a světovým šampionem z Vídně 1996. V Kometě se devětačtyřicetiletý kouč přidá ke stávající dvojici asistentů Kamilu Pokornému a Jiřímu Horáčkovi.

"Život přináší zajímavé okamžiky. Ještě v neděli jsme se potkali jako soupeři a teď jsem v Brně. Libor Zábranský mě oslovil, událo se to velmi rychle, budu patřit do komeťácké rodiny. Chci tomu dát to, co všechno umím, co jsem se naučil. Kompetence jsou dané, já rozšířím trenérský tým svou osobností a zkušenostmi, které jsem během hráčské kariéry získal," uvedl Bělohlav na webu brněnského klubu.

V Pardubicích Bělohlav skončil navzdory dvěma výhrám za sebou. Primátorovi Martinu Charvátovi vadilo, že trenér má zároveň funkci v prvoligovém Motoru České Budějovice. U posledního týmu extraligy Bělohlava v pondělí nahradil Milan Razým. Východočeši v polovině základní části ztrácejí tři body na dvanáctý Litvínov i třinácté Vítkovice a mají zápas k dobru.

Autoři | Foto irozhlas.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, Brno, Bělohlav, Radek Bělohlav, HC Kometa Brno, HC Dynamo Pardubice, Libor Zábranský, Jiří Horáček, Vídeň, Madeta Motor České Budějovice, Martin Charvát, HC Vítkovice Ridera, HC Verva Litvínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bělohlav zamířil z Pardubic do Brna, v Kometě bude asistentem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.