Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hledaná čtrnáctiletá dívka okradla před hlavním nádražím v Brně spícího muže

Špatné místo k odpočinku si po půlnoci na úterý vybral alkoholem znavený dvaapadesátiletý muž. Uvelebil se na schodech v Nádražní ulici a přesně v tu chvíli si ho všimla čtrnáctiletá dívka, která si k němu přisedla s jasným úmyslem. Muže obratně během chvíle obrala o mobilní telefon.

V tu chvíli ale vůbec netušila, že se na pospávajícího muže zaměřila nejen ona, ale také obsluha městského kamerového systému. Ve chvíli, kdy si do kapsy strčila tmavý předmět a spěšně se spolu se svými přáteli vydala směrem k Novým sadům, naproti jim už jelo několik hlídek strážníků.

Strážníci viditelně překvapenou skupinku po pár metrech zastavili a ukázalo se, že nikdo ze čtveřice u sebe nemá doklady. I přesto, že čtrnáctiletá dívka nejprve hlídce diktovala smyšlenou totožnost, zanedlouho už strážníci znali její skutečné jméno i to, že je v celostátním pátrání.

„Případem se budou zabývat republikoví policisté, kteří si od strážníků převzali nejen čtrnáctiletou dívku, ale i její sedmnáctiletou známou, po které bylo také vyhlášené pátrání," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda | Zdroj MP Brno

Štítky krádež, dívka, alkohol, nádražní, Brno

Hledaná čtrnáctiletá dívka okradla před hlavním nádražím v Brně spícího muže  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.