Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Benefiční narozeninová oslava láká na pestrý program. Výtěžek zlepší kvalitu života Lucince

PR článek

Známý brněnský masážní salon společně se spolkem Dnes pomáhám organizuje prestižní oslavu. Mezi účinkujícími na akci s názvem Show and the City budou 26. září populární zpěvačky, virtuóz i iluzionisti. Finanční výnos z darů a vstupenek zaplatí nákladnou péči dívence, jejíž zdraví nenávratně poškodil laxní lékařský přístup.

Salon Tawan nabízející thajské masáže působí v Brně již sedm let. Každoročně oslavuje své narozeniny menší či větší oslavou s charitativním charakterem. Letos se management rozhodl zorganizovat lukrativní párty Show and the City ve stylu známého filmu Sex ve městě.

Atraktivním programem chce přitáhnout co nejvíce hostů, protože výtěžek ze vstupného poputuje dvanáctileté Lucince s rodinou na pokrytí nákladů spojených s péčí o Lucku. Dívka zůstala po banálním zákroku v roce 2013 ve vigilním komatu na tři týdny a do dnešního dne má trvalé následky.

Modní přehlídky, kouzla i housle

V druhé polovině září se v brněnském hotelu Barceló sejde skupina umělců, aby zastřešila celovečerní program věnovaný benefici.  Vystoupí zpěvačky Monika Bagárová a Leona Gyongyosi, které budou doprovázené světově proslulým houslistem Michaelem Hejčem.

Realizační tým Show and the City

Kouzlo do programu vnesou iluzionisti Lukáš a Pavel Šeklin, kterí zkušenosti sbírali i za oceánem. Celým večerem bude hosty doprovázet moderátorka Eva Decastelo.

Kromě toho se předvedou modelky v kolekcích od modních návrhářů Miroslava Michaela Knota, Aleše Báryho, Gabriely Páralové nebo v Neonkách Nely Slovákové a také v kolekcích salonů Eccitante nebo Salonu č. 4.

Většina umělců vystoupí bez nároku na honorář, přispět může každý

Velká většina umělců přispěje svým výkonem nezištně, aby tím zvýšili atraktivitu večírku. Výnos ze vstupného a taktéž finanční dary poskytnuté hosty na transparentní účet budou předány Lucce a její rodině.

Vstupenky na stání jsou stále k dispozici. Holčičku můžete ale podpořit jakýmkoliv příspěvkem na účet veřejné sbírky, kterou zaštítil opět spolek Dnes pomáhám.

Štítky dnes pomáhám, pomoc, show and the city, slavnost, vstupenka, Sex ve městě, Monika Bagárová, Brno, Eva Decastelo

Benefiční narozeninová oslava láká na pestrý program. Výtěžek zlepší kvalitu života Lucince  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.