Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Senior ukradl Brňanovi parkovací místo, ten ho za to udeřil pěstí pod oko

Vyhroceným konfliktem skončilo v neděli parkování dvou mužů před bohunickým hypermarketem. Šestačtyřicetiletý řidič si zde vyhlédl parkovací místo. Než do něj však stačil najet, obsadil mu ho dvaasedmdesátiletý muž. To mladšího řidiče rozzlobilo natolik, že na seniora agresivně vyjel.

Podle svědků řidič přišel ke staršímu muži a údajně do něj strčil ramenem. Tím však neskončil a konflikt zakončil úderem pěstí do obličeje seniora.

Po tomto útoku zavolali svědci okamžitě strážníky. Ti po příjezdu na místo našli seniora, jež měl pod okem krvavý šrám. Přivolaní zdravotníci ho ošetřili a muž je ujistil, že si zajde ještě k obvodnímu lékaři.

Strážníci si pak poslechli jak oba zúčastněné, tak svědky. „Protože se jejich popisy shodovaly a šestačtyřicetiletý muž se k prý vztekem povzbuzenému útoku přiznal, případ strážníci předali do správního řízení kvůli podezření z přestupku proti občanskému soužití," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, parkovací místo, bohunice, supermarket, parkování

Senior ukradl Brňanovi parkovací místo, ten ho za to udeřil pěstí pod oko  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.