Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aktivní středoškoláci uspořádají v Brně vlastní Konferenci českých nadějí

PR článek

Nastartovat kariéru, objevit něco průlomového, dokázat výjimečné věci – to jsou jedny z mnoha hesel, na nichž stojí konference, kterou 5. června letošního roku pořádá v Brně skupina nadšených studentů z neziskové organizace Sdružení pro podporu českých nadějí ve spolupráci s ProStředoškoláky.

Cílem Konference českých nadějí je ukázat studentům všechny možnosti, které se jim nabízejí již během střední školy a získat inspiraci od starších vrstevníků, jež se už na střední škole začali nějakému projektu věnovat. Ať už bude účastníky táhnout podnikání, věda či kultura, budou se na konferenci moci spojit s organizacemi, které jim v realizaci jejich vizí pomohou.

Konference ale není určena pouze pro studenty, kteří chtějí načerpat inspiraci a začít nějaký projekt, na své si přijdou také žáci z řad aktivních. Dostanou prostor sdílet výsledky svých projektů s ostatními. A i oni si odnesou spoustu nových zkušeností, zúčastnit se budou moci např. kurzu prezentačních dovedností pod vedením profesionálních lektorů z Prezentiády.

Inspirací budou úspěšní středoškoláci

Účastníci se na akci budou moci setkat i s těmi nejúspěšnějšími středoškoláky Česka, a to od Honzy Slámy, který už jako nezletilý řídil globální firmu proti šikaně, přes Terezu Gistrovou patřící mezi největší naděje české vědy až po Olivera Laryea, který také řídí firmu, a navíc absolvoval několik špičkových stáží, např. i ve švýcarském Cernu.

Konference je skvělou příležitostí poznat stejně zapálené studenty, dozvědět se nové vědomosti, odstartovat úspěšný projekt a zároveň si užít spoustu zábavy.

Přihlásit se můžete přes web www.ceske-nadeje.cz až do konce dubna pro přednášející a do poloviny května pro posluchače. Účast na akci zdarma je pro všechny zdarma.

Foto Konference českých nadějí

Štítky Konference českých nadějí, středoškoláci, Brno, projekt, Česko

Aktivní středoškoláci uspořádají v Brně vlastní Konferenci českých nadějí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.