Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidička nedokázala ani zaparkovat na benzínce. Nadýchala téměř tři promile, prý koštovala slivovici

Osobní auto Peugeot kličkující po silnici na příjezdu do Brna od Svitav odpoledne nemohlo ujít pozornosti svědků. Jeden z nich pak neváhal a poté, co uviděl narážet auto do svodidel, zavolal policisty. Na auto si nakonec počkala hlídka kuřimských policistů na benzínce v Hradecké ulici.

O správnosti úsudku volajícího se policisté přesvědčili na vlastní oči. Žena při pokusu o zaparkování na benzince vjela na obrubník a jen zázrakem nenarazila do zdi objektu. Poté se navíc při dalším manévru málem srazila s projíždějícím osobákem.

Dechová zkouška na alkohol byla u řidičky nepřekvapivě pozitivní, přístroj ukázal závratných 2,74 promile. Žena pak policistům bez okolků přiznala, že před jízdou holdovala domácí slivovici. Vypila prý nejméně čtyři velké panáky.

„Policisté ženě na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali jí další jízdu. Řidička musí nyní počítat s trestním stíháním za ohrožení pod vlivem návykové látky," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, opilost, řidička, slivovice, Peugeot, Brno, Svitava

Řidička nedokázala ani zaparkovat na benzínce. Nadýchala téměř tři promile, prý koštovala slivovici  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.